Nerds Company

Aanzienlijke subsidiebijdrage voor loon- en materiaalkosten

Voor een tiental innovatieprojecten werd voor het IT-bedrijf een aanzienlijke subsidiebijdrage voor loon- en materiaalkosten gevonden.

Nerds & Company is een jong bedrijf met zeer vernieuwende ideeën en projecten. Het softwarebedrijf combineert techniek en creativiteit en werkt voor grote opdrachtgevers zoals Asito en Vredestein.

Loon En Materiaalkosten It

De uitdaging

Subsidie voor meerdere kleine innovatieprojecten

Onze IT-consultants merken dat vooral IT-bedrijven vaak meerdere kleinere projecten uitvoeren, die op zich zelf te klein zijn voor een subsidie.

Hierdoor kunnen zij bijvoorbeeld geen gebruik maken van de WBSO, terwijl zij wel investeren in innovatie en ontwikkeling. Voor het innovatieve softwarebedrijf Nerds & Company werd een oplossing bedacht.

 

Innovatieprojecten It

De oplossing

Zoeken naar gemene deler in projecten

De oplossing is dat we de verschillende kleinere innovatieve ontwikkelingen niet afzonderlijk benaderen, maar hebben gezocht naar de gemene deler.

Nerds & Company heeft dankzij deze aanpak een aanzienlijke subsidiebijdrage ontvangen voor de loon- en materiaalkosten van een tiental projecten.

 

 

It Subsidies Overijssel

Onze bijdrage

De rol van Vindsubsidies

Tim Klein Robbenhaar van Nerds & Company over de samenwerking met Vindsubsidies: ,,Vindsubsidies begrijpt mijn onderneming en type klanten goed. De consultants dachten buiten de kaders.

Juist om voor ons het meeste uit deze kaders te kunnen halen. De samenwerking liep vanaf moment één erg prettig. Daarnaast werd ik, na het nodige doorvragen, compleet ontzorgd in de uitvoering.’’

 

 

Expertises & Regelingen

ICT Subsidie Expertise
Ondernemers
Overheid
Onderwijs

IT

Elke sector kent zijn eigen IT-uitdagingen, maar er zijn ook dwarsverbanden.

Wbso Subsidie Regeling
Ondernemers

WBSO

WBSO vergoedt deels de kosten van S&O-projecten voor ondernemers die zich bezighouden met innovatie.

In de voetsporen van Nerds & Company treden?

Wij ondersteunen innovatieve bedrijven bij het vinden en aanvragen van subsidies en fiscale regelingen. Verlaag zo de kosten van je innovatieproject of duurzame investering.

Nieuwsgierig hoe subsidies jou verder kunnen helpen?
Wij praten je bij.

We helpen je om subsidieprojecten zo succesvol en soepel mogelijk te laten verlopen. Hiervoor kun je gebruikmaken van oplossingen om zelfstandig aan de slag te gaan of expertise en kennis inschakelen van onze consultants voor maximaal resultaat.

Je kunt hiervoor het contactformulier gebruiken, een e-mail sturen naar info@vindsubsidies.nl of telefonisch contact opnemen via 088-2020400.  

Volg ons ook op: 

/media/j3ydyg1p/twitter-icon.svg  /media/ammnkxsl/facebook-icon.svg  /media/3mgove53/linkedin-icon.svg

Houd spam tegen