Idfuse Logo

Machinelearning analysetool om subsidieaanvragen te versterken

IDfuse is een Nederlands mkb-bedrijf dat zich specialiseert in het ontwikkelen van software- oplossingen voor academische wetenschappers. In 2016 lanceerde IDfuse impacter.eu, een succesvol machinelearning analysetool dat onderzoekers helpt om subsidieaanvragen te versterken.

Om deze onderzoekers nog beter te kunnen ondersteunen, is IDfuse van plan een nieuwe tool ontwikkelen die onderzoekers helpt subsidies te vinden op basis van eerder ingediende aanvragen en het wetenschappelijk profiel van de onderzoeker. 

Om dit idee verder te ontwikkelen naar een ontwikkelingsproject, heeft IDfuse met succes  102.000 subsidie aangevraagd waarmee een gespecialiseerde expert uit het buitenland (een ‘innovation associate’) voor 1 jaar in dienst genomen zal worden. De subsidie voor het ARTIFI-project van IDfuse is beschikbaar gesteld uit het Horizon 2020 INNOSUP programma dat zich richt op het ondersteunen van de innovatiecapaciteit in Europa. 

Smart Charging Voor Ov Vervoer

Rol van Vindsubsidies

Vindsubsidies heeft IDfuse ondersteund bij het identificeren en het aanvragen van deze subsidie. 

 

 

 

 

Expertises & Regelingen

ICT Subsidie Expertise
Ondernemers
Overheid
Onderwijs

IT

Elke sector kent zijn eigen IT-uitdagingen, maar er zijn ook dwarsverbanden.

Horizon 2020 Subsidie
Ondernemers
Overheid

Horizon Europe

Hét kaderprogramma voor Onderzoek en Innovatie in Europa met een omvang van € 95 miljard.

In de voetsporen van IDfuse treden?

Wij ondersteunen innovatieve bedrijven bij het vinden en aanvragen van subsidies en fiscale regelingen. Verlaag zo de kosten van je innovatieproject of duurzame investering.

Nieuwsgierig hoe subsidies jou verder kunnen helpen?
Wij praten je bij.

We helpen je om subsidieprojecten zo succesvol en soepel mogelijk te laten verlopen. Hiervoor kun je gebruikmaken van oplossingen om zelfstandig aan de slag te gaan of expertise en kennis inschakelen van onze consultants voor maximaal resultaat.

Je kunt hiervoor het contactformulier gebruiken, een e-mail sturen naar info@vindsubsidies.nl of telefonisch contact opnemen via 088-2020400.  

Volg ons ook op: 

/media/j3ydyg1p/twitter-icon.svg  /media/ammnkxsl/facebook-icon.svg  /media/3mgove53/linkedin-icon.svg