Gemeente Purmerend Logo (1)

Subsidiecoördinator voor de Gemeente Purmerend

Purmerend is een stad en gemeente in de regio Waterland in de Nederlandse provincie Noord-Holland. De gemeente heeft 81.676 inwoners. De gemeente maakt deel uit van de Vervoerregio Amsterdam, waar met omliggende gemeenten afspraken worden gemaakt over zaken als infrastructuur en openbaar vervoer. Purmerend heeft ambities op verschillende beleidsterreinen, en kenmerkt zich ook als duurzame gemeente. Zo heeft de gemeente Purmerend subsidie ontvangen voor een project op het gebied van aardgasvrije wijken.

Onze subsidiecoördinator ondersteunt Purmerend doorlopend bij het screenen van actuele projecten op subsidiekansen, en het aanvragen en beheren van subsidieprojecten. Ook adviseren wij de gemeente omtrent interne subsidieprocessen en denkt de subsidiecoördinator proactief mee over aankomende subsidieprogramma's die interessant zijn en kunnen matchen met de ambities van Purmerend.

In de voetsporen van de Gemeente Purmerend treden?

Wij ondersteunen innovatieve bedrijven bij het vinden en aanvragen van subsidies en fiscale regelingen. Verlaag zo de kosten van je innovatieproject of duurzame investering.

Nieuwsgierig hoe subsidies jou verder kunnen helpen?
Wij praten je bij.

We helpen je om subsidieprojecten zo succesvol en soepel mogelijk te laten verlopen. Hiervoor kun je gebruikmaken van oplossingen om zelfstandig aan de slag te gaan of expertise en kennis inschakelen van onze consultants voor maximaal resultaat.

Je kunt hiervoor het contactformulier gebruiken, een e-mail sturen naar info@vindsubsidies.nl of telefonisch contact opnemen via 088-2020400.  

Volg ons ook op: 

/media/j3ydyg1p/twitter-icon.svg  /media/ammnkxsl/facebook-icon.svg  /media/3mgove53/linkedin-icon.svg

Houd spam tegen