Ekro, VanDrieGroep

Vindsubsidies heeft de investeringslijst gescreend op alle duurzame investeringen en bekeken of deze in aanmerking komen voor een fiscale regeling of subsidie.

Ekro is onderdeel van de Van Drie Groep, wereldmarktleider in kalfsvlees. Het bedrijf maakte voor de investeringen in de vernieuwbouw onder meer gebruik van de Energie Investeringsaftrek (EIA).

De uitdaging: verduurzaming tijdens vernieuwbouw duurzame slachterij
Voor de vernieuwbouw van een duurzame en moderne slachterij moesten diverse investeringen worden gedaan. Zowel in het pand als op het gebied van nieuwe machines en koelsystemen heeft het bedrijf gekozen voor energievriendelijke en duurzame bouwmaterialen en machines.

De oplossing: vinden van beschikbare subsidie voor realiseren duurzame slachterij
Alle beoogde investeringen zijn samen met de klant in kaart gebracht.

De rol van Vindsubsidies: vinden een aanvragen passende fiscale kortingsregelingen
Vindsubsidies heeft de investeringslijst gescreend op alle duurzame investeringen en bekeken of deze in aanmerking komen voor een fiscale regeling of subsidie. Nadat deze zijn gepresenteerd aan Ekro, is er een keuze gemaakt en zijn de subsidies aangevraagd. Vindsubsidies heeft het bedrijf ook begeleid bij de afwikkeling van de subsidies en verantwoording aan de subsidieverstrekker.

Over Vindsubsidies: ‘Trots op het behaalde eindresultaat’
“Vindsubsidies heeft met ons gekeken naar een optimale benutting van innovatiesubsidies en duurzaamheidssubsidies bij onze grootschalige vernieuwbouw. Vindsubsidies heeft in het voortraject de subsidieverstrekker actief betrokken waardoor het proces goed is verlopen. Alle partijen kunnen trots zijn op het eindresultaat”, aldus Vincent Geven, manager operationele zaken Ekro.

subsidie administratie

In de voetsporen van Ekro, VanDrieGroep treden?

Met Vindsubsidies ben je op weg naar een scorende subsidieaanvraag en een helder, overzichtelijk subsidietraject. Naar groei en naar innovatie.

Bel ons:
088-2020400

Mail ons: 
info@vindsubsidies.nl

naar boven

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?
Neem contact op om jouw mogelijkheden te bespreken.

Vindsubsidies

Brengt vooruitgang een stapje dichterbij