Provincie Overijssel Logo

Externe subsidiecoördinator binnen LIFE-project Overijssel

Consultant Nanny Bressers is voor 2 dagen per week ingehuurd door de provincie Overijssel als Natura 2000 externe subsidiecoördinator.

Naast het management van een lopend LIFE-project is de aanvraag 'LIFE Rock Pow(d)er' in het LIFE Nature programma ingediend. 

Biodiversiteit Overijssel

Biodiversiteit verbeteren

Dit project is een samenwerking van de Provincie Overijssel, Staatsbosbeheer, Landschap Overijssel, en Natuurmonumenten.

Doel van het project is om door middel van het toedienen van steenmeel de verzuring van de Overijsselse heide tegen te gaan en daarmee de biodiversiteit te verbeteren. Een nog vrij experimentele maatregel, en daarmee voor LIFE Nature spannend of het goedgekeurd gaat worden. In juni worden de resultaten bekend.

Daarnaast is een geplande – en deels al voorbereide – aanvraag voor het Duits-Nederlandse hoogveengebied Aamsveen-Hündfelder Moor doorgeschoven naar de volgende LIFE-ronde. De verschillen tussen Nederland en Duitsland zijn groot, niet in de bereidheid tot samenwerking maar vooral op formeel vlak.

Betrokken expertise

Internationalisering Subsidies Expertise
Ondernemers
Overheid

Europese subsidies

Gebruik maken van Europese subsidies voor innovatieve projecten met impact

Ook grenzen verleggen binnen de Publieke sector?

Wij ondersteunen innovatieve bedrijven bij het vinden en aanvragen van subsidies en fiscale regelingen. Verlaag zo de kosten van je innovatieproject of duurzame investering.

Nieuwsgierig hoe subsidies jou verder kunnen helpen?
Wij praten je bij.

We helpen je om subsidieprojecten zo succesvol en soepel mogelijk te laten verlopen. Hiervoor kun je gebruikmaken van oplossingen om zelfstandig aan de slag te gaan of expertise en kennis inschakelen van onze consultants voor maximaal resultaat.

Je kunt hiervoor het contactformulier gebruiken, een e-mail sturen naar info@vindsubsidies.nl of telefonisch contact opnemen via 088-2020400.  

Volg ons ook op: 

/media/j3ydyg1p/twitter-icon.svg  /media/ammnkxsl/facebook-icon.svg  /media/3mgove53/linkedin-icon.svg

Houd spam tegen