Klantverhalen Amber Implants

Revolutie teweegbrengen in de behandeling van VCF

Amber Implants ziet een enorme marktkans om een revolutie teweeg te brengen in de behandeling van VCF. Hiervoor ontwikkelt Amber Implants een uitzetbaar osseo-inductief ruggenmergimplantaat genaamd AIM +, om een gebroken wervel te herstellen naar zijn oorspronkelijke hoogte en de optimale anatomie van de wervelkolom zonder het gebruik van botcement. 

Om de AIM + Amber Implants efficiënt en succesvol te ontwikkelen, streeft het ernaar de in-house kennis over medische engineering uit te breiden en expertise te verwerven over anatomie  en biologie en kwaliteitsborging en -controle. Tot nu toe vertrouwde het bedrijf op kostbare externe expertise. Interne expertise zal de flexibiliteit bieden om validatieprocedures aan te passen en te optimaliseren en om de AIM + optimaal te ontwerpen. Hiervoor werd door Vindsubsidies de Horizon 2020 INNOSUP subsidie benut. 

Klantverhalen Amber Implants Achtergrond 2

Rol van Vindsubsidies

Vindsubsidies heeft voor de uitbreiding van interne expertise de Europese subsidie INNOSUP aangevraagd.

Daarnaast hebben onze LSH-consultants Amber Implants en samenwerkingspartners begeleid bij het schrijven en indienen van een aanvraag voor subsidie vanuit de regeling Mkb Innovatiestimulering Topsectoren (MIT) R&D samenwerkingsprojecten.

De subsidie is toegekend en Vindsubsidies ondersteunt nu bij de uitvoering van de projectadministratie. 

Expertises & Regelingen

Life Sciences & Health Subsidie
Overheid
Onderwijs
Ondernemers

Life Sciences & Health

Voor innovatief onderzoek en om de ontwikkeling van technologieën, banen en welzijn te bevorderen.

MIT R&D

Subsidie voor samenwerking binnen de topsectoren

Horizon 2020 Subsidie
Ondernemers
Overheid
Onderzoek

Horizon Europe

Hét kaderprogramma voor Onderzoek en Innovatie in Europa met een omvang van € 95 miljard.

In de voetsporen van Amber Implants treden?

Wij ondersteunen innovatieve bedrijven bij het vinden en aanvragen van subsidies en fiscale regelingen. Verlaag zo de kosten van je innovatieproject of duurzame investering.

Nieuwsgierig hoe subsidies jou verder kunnen helpen?
Wij praten je bij.

We helpen je om subsidieprojecten zo succesvol en soepel mogelijk te laten verlopen. Hiervoor kun je gebruikmaken van oplossingen om zelfstandig aan de slag te gaan of expertise en kennis inschakelen van onze consultants voor maximaal resultaat.

Je kunt hiervoor het contactformulier gebruiken, een e-mail sturen naar info@vindsubsidies.nl of telefonisch contact opnemen via 088-2020400.  

Volg ons ook op: 

/media/j3ydyg1p/twitter-icon.svg  /media/ammnkxsl/facebook-icon.svg  /media/3mgove53/linkedin-icon.svg

Houd spam tegen