Herken jij je in één of meerdere van de onderstaande punten? 

 

subsidie advies

Je hebt het gevoel dat je subsidie en daardoor inkomsten misloopt

subsidieadvies

Het subsidieproces efficiënter kan worden ingericht

subsidie specialist

Je huidige leverancier niet beschikt over alle benodigde kennis

aanvraag subsidie

Je problemen krijgt met het goedkeuren van je aanvraag
Dan ben je niet de enige. In de afgelopen jaren zijn veel bedrijven overgestapt.
Wij delen graag hoe een overstap werkt.

Overstapweken bij Vindsubsidies

We regelen het meteen voor je en zorgen voor een goede overstap:

✓ Ontvang gratis een second opinion voor jouw WBSO 
Je mag rekenen op ondersteuning gedurende het gehele proces
Profiteer van onze database met altijd de laatste informatie binnen handbereik
 Nu gratis: Grant Manager, de administratietool voor je subsidies.


Ja, maar... 

Heb je toch moeite om afscheid te nemen van je huidige subsidiebureau, accountant of leverancier. Dat begrijpen wij! Je hebt immers je huidige aanbieder tot je gehele financiële administratie toegang gegeven én dus in vertrouwen genomen. Dat je daardoor twijfelt is dan ook helemaal niet vreemd. Ook voor ons is een goede samenwerking enkel mogelijk op basis van wederzijds vertrouwen. 

Maar werk blijft een zakelijke aangelegenheid, toch? En het optimaliseren van je WBSO-aanvraagt zorgt voor meer opbrengsten en een efficiëntere aanvraag met als gevolg dat jij niet alleen wordt ontzorgd. Ook beperk je hiermee problemen met de goedkeuring van je aanvraag tot een minimum. Wij zijn ervan overtuigd dat je hierdoor bij ons beter geholpen kunt worden met onze professionele dienstverlening en innovatieve, tijd- en geldbesparende software-oplossingen.

BEL DE VINDSUBSIDIES OVERSTAPSERVICE

Wij zijn bereikbaar op de volgende tijden:
Werkdagen: 08:30 - 17:00

088-2020400

 

Hoe werkt het?

Neem contact met ons op per telefoon of e-mail

Je ontvangt een gratis WBSO-screening

 

Wij begeleiden je voor een goede overdracht

Jij profiteert voortaan van de aantrekkelijke voorwaarden

Deze klanten gingen u voor

Optimaal gebruik van de WBSO – NERDS & COMPANY

De innovativiteit van veel IT-bedrijven zit in kleinere projecten. Het aanvragen van subsidie voor een project van geringe omvang is vaak niet rendabel, of is zelfs onmogelijk. Ook Nerds & Company liep hier in het verleden tegen aan.

Vindsubsidies-consultant Jasper Ipskamp vond de oplossing in het vinden van een gemene deler binnen de afzonderlijke projecten en innovatieve ontwikkelingen. Hierdoor heeft Nerds & Company de WBSO optimaal kunnen benutten en een groot subsidiebedrag binnengehaald. Tim Klein Robbenhaar van Nerds & Company over de samenwerking met Vindsubsidies: ,,Vindsubsidies begrijpt mijn onderneming en type klanten goed. De consultants dachten buiten de kaders. Juist om voor ons het meeste uit deze kaders te kunnen halen.’’

Er is meer dan WBSO – FRESH APPLE

WBSO is vaak de eerste subsidie waar bedrijven aan denken en gebruik van maken wanneer zij investeren in R&D. Maar er zijn natuurlijk veel meer aantrekkelijke subsidies en fiscale regelingen waarvan je als bedrijf kunt profiteren.

Dat ondervond ook Fresh Apple, die na de WBSO samen met Vindsubsidies succesvol de regeling MKB Innovatie Stimulering (MIT) Haalbaarheid en MIT R&D aan heeft gevraagd. Als IT-bedrijf vraagt Fresh Apple subsidie aan voor innovatieve ontwikkeling die het bedrijf zelf uitvoert maar ook voor projecten van klanten, die Fresh Apple met de subsidie kunnen betalen.

De online tool voor inzicht in de actuele status van al je projecten – IFF en Twilmij B.V.

Inzicht in de status van alle WBSO-projecten voor optimaal projectmanagement. Dat wil iedere innovatieve ondernemer. Daarom hebben wij voor onze klanten de online administratietool Grant Manager ontwikkeld. Reden voor International Flavors & Fragrances (IFF), wereldwijde producent van geur- en smaakstoffen en Twilmij B.V., producent van premixen en melkvervangers voor de diervoederindustrie om voor Vindsubsidies te kiezen. Hun R&D-medewerkers houden zelf online alle kosten en uren van de WBSO-projecten bij. De projectmanagers beschikken zo altijd over de actuele status van de lopende projecten. Zij kunnen deze in één oogopslag inzien op een overzichtelijk dashboard en komen zo nooit meer voor onaangename verrassingen te staan. Deze bedrijven zijn blij met deze optimale controle over alle WBSO-projecten zonder dat dit extra tijd of geld kost.

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in en je wordt direct verder geholpen door één van onze medewerkers.


 

Consultant Job Heitkamp helpt je graag verder

info@vindsubsidies.nl | 088-2020400

naar boven

Vindsubsidies

Brengt vooruitgang een stapje dichterbij