Wie zijn de helden van jouw subsidieplatform Vindsubsidies.nl?

Database
groepsfoto

Wie zijn de helden van jouw subsidieplatform Vindsubsidies.nl?

De subsidiedatabase is al 21 jaar een belangrijk onderdeel van onze organisatie. Dagelijks helpt de subsidiedatabase organisaties om efficiënter te zoeken naar subsidies en regelingen, zodat zij het maximale uit subsidies kunnen halen. Daarnaast biedt de database de optie om de meest relevante wijzigingen voor jouw project dagelijks, wekelijks of maandelijks naar jouw mailbox te sturen. Dan weet je zeker dat je niets belangrijks mist!

Er schuilt veel werk achter het actueel en gebruiksvriendelijk houden van onze subsidiedatabase. Een team van specialisten werkt dan ook dagelijks aan het leesbaar maken van de ingewikkelde teksten, laten klanten zien hoe zij de database optimaal kunnen benutten en meer. Benieuwd wie de gezichten achter de database zijn? Lees dan snel verder en maak kennis met onze teamleider, researchers en accountmanagers!

Auke

Teamleider database

Auke ten Bokum

Toen ik een aantal jaar geleden nog als subsidie-adviseur werkte was ik voor mijn klanten continue op zoek naar nieuwe kansen. Vindsubsidies.nl hielp mij hier ontzettend bij doordat ik op de hoogte bleef van de voor mij en mijn klanten relevante regelingen en kon zoeken naar nieuwe kansen. Nu, als teamleider van de database, zorg ik samen met mijn collega’s dat relevante subsidie-informatie bij de goede mensen terecht komt op het moment dat ze er wat aan hebben. Ik vind het ontzettend leuk om met onze klanten in gesprek te zijn over hoe we Vindsubsidies.nl verder kunnen verbeteren, zowel qua systeem als qua inhoud, dit te onderzoeken en ontwikkelen en dit vervolgens in de praktijk werkelijkheid te zien worden.

Roel

Researcher

Roel de Vrind

Mijn naam is Roel de Vrind en ik werk al sinds 2001 als researcher aan de database van Vindsubsidies.nl. In die tijd is er veel gebeurd. Toen ik begon met werken bestond de database al jaren, maar was het vooral een digitale versie van een papieren archief. De informatie kwam dan ook vooral via de post binnen, iets wat bijna niet meer voor te stellen is in de huidige digitale wereld. Gelukkig ging Vindsubsidies met de tijd mee en van elke digitaliseringsslag van de overheid, maakten wij gretig gebruik voor het verbeteren en efficiënter maken van onze database. Wij streven ernaar onze klanten snel en accuraat te voorzien van subsidie-informatie. Hiertoe zijn wij in staat door de combinatie van mensenwerk én slimme technische hulpmiddelen die het voor ons mogelijk maken nieuws snel te spotten en wereldkundig te maken. Voor mij bestaat de lol in het werk uit het op een duidelijke manier beschrijven van soms complexe regelingen, maar ik ben ook zeer nauw betrokken bij de technische kant van de database en vind het leuk om mee te werken aan het verbeteren van de functionaliteiten van ons product.

Jürgen

Researcher

Jürgen Floor

Ik werk sinds 2011 als researcher aan de database van Vindsubsidies.nl. Samen met mijn collega Roel probeer ik de database zo actueel, compleet én toegankelijk mogelijk te maken. Naast het bijhouden en verwerken van de officiële publicaties met subsidie-informatie, bestaat mijn werk er ook uit om allerlei subsidienieuwskanalen in de gaten te houden. Dit om het relevante nieuws eruit te pikken en/of verder uit te diepen, zodat we dagelijks een zo interessant mogelijke subsidienieuwsbrief naar onze abonnees kunnen sturen. De lol van het werk zit voor mij een groot deel in het ‘dicht op het subsidienieuws zitten’ en het nieuws zo snel mogelijk doorgeven. Daarnaast vind ik het leuk – maar soms ook een hele uitdaging – om de vaak behoorlijk formele wetteksten van subsidieregelingen om te vormen tot eenvoudiger leesbare teksten voor de database.

Tom

Accountmanager digitale diensten

Tom Platenkamp

Mijn naam is Tom Platenkamp en ik woon in het mooie Twente. Ondertussen ben ik alweer ruim twee jaar in dienst bij Vindsubsidies als accountmanager voor de database. Samen met mijn collega’s Hilly en Danny ben ik verantwoordelijk voor de service van onze content. Ik probeer klanten op een zo goed mogelijke manier te begeleiden om ze op die manier de meerwaarde van onze database te laten zien. Wanneer klanten mij vertellen dat ze een regeling hebben gevonden die ze anders nooit hadden gevonden, dan word ik daar blij van en dat motiveert mij om dit ook bij nieuwe klanten onder de aandacht te brengen. We hebben een ervaren team waarbij wij elke klant willen helpen met onze visie in beeld. Samen bouwen aan iets waarmee ik mensen echt kan helpen, daar krijg ik energie van!

Danny

Accountmanager digitale diensten

Danny Hollering

Als accountmanager digitale diensten kom je mij bij veel gemeenten tegen. Ik help hen bij het creëren van subsidiebewustzijn binnen de gemeente en de inzet van onze subsidiedatabase. De database zorgt dat o.a. domeinspecialisten met kennis op hun specifieke domein beter in staat zijn mogelijkheden voor hun gemeente te signaleren en te benutten, maar vooral ook dat de kans op het missen van een regeling aanzienlijk wordt verkleind. Met onze subsidieloketten geeft een gemeente ondernemers, stichtingen en vrijwilligers inzicht in financieringskansen waarmee zij hun plannen en initiatieven kunnen uitvoeren, wat de kans op succes en samenwerking rond belangrijke thema’s en het behalen van gemeentelijke doelstellingen vergroot. Ik vind het mooi dat ik hier samen met mijn team een bijdrage aan kan leveren!

Hilly

Accountmanager digitale diensten

Hilly Jorritsma

Ik ben Hilly Jorritsma, geboren en getogen in de mooie kaasstad Alkmaar, maar tegenwoordig woonachtig in Kloosterhaar. Sinds 2005 ben ik werkzaam voor Vindsubsidies als accountmanager van de digitale producten, zoals de subsidiedatabase en loketten. Wat ik leuk vind aan mijn werk is het directe contact met verschillende mensen en organisaties. In de loop der jaren groeit mijn netwerk en leer ik veel van de contactpersonen kennen en ontdek ik hoe zij omgaan met subsidies. Waar ik in het begin nog in een klein team in Hengelo werkte, zijn we ondertussen uitgegroeid tot een fullservice subsidieadviesbureau met meerdere vestigingen. Ondanks de enorme groei is het contact tussen alle collega’s goed en werken we regelmatig samen aan leuke projecten.

Gepubliceerd op 05-05-2022