WBSO-vragenbrief gekregen? Voorkom afwijzing met onze gratis quickscan!

vraagteken.jpg (2)

WBSO-vragenbrief gekregen? Voorkom afwijzing met onze gratis quickscan!

BLOG - De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) is op dit moment druk bezig met de behandeling van WBSO-aanvragen. Wellicht dat u in het kader van deze behandeling een vragenbrief krijgt waarin u verzocht wordt aanvullende informatie te geven over uw project. Met deze extra informatie kan RVO vervolgens beter beslissen over het al dan niet toekennen van uw aanvraag.

De kans op het krijgen van zo’n vragenbrief lijkt overigens steeds iets groter te worden, omdat RVO kritischer dan voorheen kijkt naar zaken als de technische nieuwheid van een project en de rol en werkzaamheden van samenwerkingspartners (bijvoorbeeld zusterbedrijven).

Quikscan of volledige ondersteuning
Krijgt u een vragenbrief dan is er dus nog niks verloren. Uiteraard is het wel zaak de vragen zo te beantwoorden dat de kans op afwijzing zo klein mogelijk wordt. Vindsubsidies helpt u hier graag bij. Bijvoorbeeld door middel van een gratis quickscan waarbij onze ervaren consultants u wijzen op risico’s en verbeterpunten. Een andere mogelijkheid betreft volledige ondersteuning waarbij wij de gehele vragenbrief voor u beantwoorden.

Neem vrijblijvend contact met ons op om uw opties met betrekking tot vragenbrieven met ons door te nemen.

Meer informatie over de WBSO
Bezoek voor meer informatie onze WBSO pagina.

Gepubliceerd op 22-03-2018