Vindsubsidies zet in op samenwerking en verstevigt partnerschap met Sterk in Subsidies

puzzelstukjes2.jpg (2)

Vindsubsidies zet in op samenwerking en verstevigt partnerschap met Sterk in Subsidies

NIEUWS - Vindsubsidies en Sterk in Subsidies hebben hun partnerschap verstevigd. Vindsubsidies zal voortaan rechtstreeks subsidiewerkzaamheden verrichten voor deze klanten. Sterk in Subsidies is niet de eerste partner waarmee Vindsubsidies de banden aanhaalt. Eerder sloeg ook adviesbureau Subpoort, gespecialiseerd in Europese subsidies, de handen ineen met Vindsubsidies. Vindsubsidies biedt partnerbureaus volgens directeur Henk Heerink ‘meer slagkracht om hun klanten beter te bedienen’.

Vindsubsidies en Sterk in Subsidies uit het Zuid-Hollandse Alphen versterken elkaar door te profiteren van elkaars kennis, netwerk en dienstverlening. Vindsubsidies zet dan ook op in meer van dit type samenwerkingsverbanden.
Heerink: ,,Wij bieden deze partnerbureaus met onze producten en omvang meer slagkracht om hun klanten beter te bedienen. Zij zijn voor ons een aanvulling met hun vakkennis binnen specifieke branches of werkgebieden. Door als collega adviesbureaus de krachten te bundelen, ondersteunen we innovatieve organisaties maximaal op het gebied van subsidies.''

Over Vindsubsidies en Sterk in Subsidies
Vindsubsidies is al ruim twintig jaar een toonaangevend bureau en biedt met meer dan zestig medewerkers een complete subsidiedienstverlening, waaronder een subsidiedatabase, een uitgebreid team van gespecialiseerde consultants en de in eigen beheer ontwikkelde online administratietool Grant Manager. Vindsubsidies is onderdeel van Idox, met kantoren in vrijwel alle Europese hoofdsteden.

Sterk in Subsidies
Sterk in Subsidies is een subsidieadviesbureau in Zuid-Holland. Ondanks de kleinere omvang biedt het bureau haar klanten een complete dienstverlening, in samenwerking met Vindsubsidies. Ook heeft het bedrijf meerdere scans ontwikkeld om investeringen en projecten van bedrijven en organisaties snel te kunnen toetsen op actuele subsidiekansen.

Gepubliceerd op 11-01-2018