Vindsubsidies verstevigt marktpositie met samenwerking Atlas Advies

business-handshake-contract.jpg (3)

Vindsubsidies verstevigt marktpositie met samenwerking Atlas Advies

Na Subpoort en Sterk in Subsidies sluit ook Atlas Advies zich aan

NIEUWS - In navolging van subsidieadviesbureaus Subpoort en Sterk in Subsidies gaat ook Atlas Advies met Vindsubsidies in zee. De samenwerking geeft verder gestalte aan de groeiambitie van Vindsubsidies. Hiermee speelt Vindsubsidies in op groeikansen binnen de non-profit sector.

Directeur Leon Rohaan van Vindsubsidies is blij met de samenwerking: “Deze samenwerking is ontstaan vanuit de vraag uit de markt en sluit bovendien uitstekend aan bij onze ambitie om ook uit te breiden naar bijvoorbeeld sectoren als overheden en onderwijs. We verhogen hiermee onze expertise op het gebied van scholingssubsidies en bijvoorbeeld het ESF-programma. Daarmee profiteert ook onze huidige klantenkring onmiddellijk van de samenwerking.”

“Zo hebben onze consultants en accountmanagers in de afgelopen tijd de behoefte gesignaleerd om subsidieadvies nauwer te verbinden met strategisch beleidsadvies. Door de samenwerking met Atlas hebben wij nu meer dan 20 jaar deskundigheid en expertise op dit gebied extra tot onze beschikking. Met name voor non-profit organisaties kunnen wij nu beter anticiperen op sectorspecifieke klantbehoeften.”

Groeiambitie Vindsubsidies
De samenwerking met Atlas Advies past binnen de visie, die Vindsubsidies heeft opgesteld om verder te groeien en de autoriteit op het gebied van subsidies en financieringen te blijven. Zo wil het markterrein winnen door nauwe samenwerkingsverbanden te sluiten met ervaren partners, die met specialistische kennis direct toegevoegde waarde leveren aan de dienstverlening. “Atlas Advies is hier een uitstekend voorbeeld van. Concreet sluiten beide dienstverleningen mooi op elkaar aan en ontstaat er dus een win-winsituatie met de klant als grote winnaar”, aldus Rohaan.

Over Vindsubsidies
Vindsubsidies is al ruim twintig jaar een toonaangevend bureau en biedt met meer dan zestig medewerkers een complete subsidiedienstverlening, waaronder een subsidiedatabase (www.vindsubsidies.nl), een uitgebreid team van gespecialiseerde consultants en de in eigen beheer ontwikkelde online administratietool Grant Manager. Vindsubsidies is onderdeel van Idox, met kantoren in vrijwel alle Europese hoofdsteden.

Over Atlas Advies
Atlas Advies, opgericht in 1997, is al meer dan twintig jaar actief bij uiteenlopende projecten op het gebied van beleidsadvies, subsidiebegeleiding en projectmanagement. Met ervaren adviseurs is Atlas Advies betrokken bij projecten op diverse thema's. Van regionale tot aan internationale projecten waarbij wordt samengewerkt op het gebied van werkgelegenheid, onderwijs, opleiding, internationalisering en innovatie.

 

Gepubliceerd op 19-02-2018