Vindsubsidies kondigt opnieuw een overname aan die gaat bijdragen aan de ingezette groei

Overname Knippenborg

Vindsubsidies kondigt opnieuw een overname aan die gaat bijdragen aan de ingezette groei

Fullservice adviesbureau Vindsubsidies is trots te mogen vertellen dat ze Knippenborg subsidieadvies heeft overgenomen en zet daarmee opnieuw een belangrijke stap richting marktleiderschap. Deze overname volgt kort op de overname van Boonstoppel Subsidie Advies eind vorig jaar en is zeker niet de laatste volgens directeur Henk Heerink: ,,Acquisities als deze en die van Boonstoppel zijn conform onze groeistrategie. Ook de komende jaren focussen wij onverminderd op overnames van kundige subsidiepartners’’.

In het jaar waarin Vindsubsidies haar 25-jarige bestaan gaat vieren is het natuurlijk uniek en mooi dat we Knippenborg subsidieadvies over kunnen nemen. Gerwin Knippenborg  (naamgever en eigenaar Knippenborg subsidieadvies) is een van de oprichters van het moederbedrijf van Vindsubsidies. De werkwijze en filosofie sluiten vanzelfsprekend naadloos op elkaar aan.

Vindsubsidies breidt met de overname van Knippenborg subsidieadvies haar klantenportefeuille flink uit. ,,Knippenborg  is een zeer ervaren partij. De kennis van de 9 adviseurs is substantieel van toegevoegde waarde binnen de bestaande consultancyteams’’, aldus Heerink. Klanten en relaties van Knippenborg kunnen vanaf heden een beroep doen op het volledige pakket aan subsidieproducten en (online) diensten dat Vindsubsidies bedrijven, overheidsorganisaties, het onderwijs en kennisinstellingen te bieden heeft.

Directeur Henk Heerink: ,,De ervaring leert dat na een overname de klanten en de medewerkers als grote winnaars uit de bus komen. Klanten doen hun voordeel met een uitgebreider pakket aan subsidieproducten en consultancydiensten en voor de medewerkers geldt dat ze zich onder de vleugels van Vindsubsidies door kunnen blijven ontwikkelen. De aanvullende branchekennis die de overgenomen partner meebrengt, zetten we in voor onze bestaande klanten. Wij verwachten dat het professionele en ervaren team van Knippenborg moeiteloos integreert binnen Vindsubsidies en kan meeliften op de innovatie systemen en technieken waar de laatste jaren hard aan gewerkt is.”

Directeur Gerwin Knippenborg over de overname van zijn bedrijf: ,,Ik ben er van overtuigd dat ik voor mijn collega’s en klanten geen betere haven had kunnen vinden. Ik mocht grondlegger van beide organisaties zijn en kan me dan ook geen betere match met ons DNA voorstellen.”

Over Vindsubsidies

Vindsubsidies, opgericht in 1997, biedt met consultancy en een reeks aan online producten, waaronder subsidiedatabases, als enige bureau in Nederland een volledige service op subsidiegebied. Daarmee draagt Vindsubsidies dagelijks bij aan innovatie, vooruitgang en duurzaamheid binnen alle sectoren in Nederland en binnen (internationale) samenwerkingsverbanden. Bij Vindsubsidies werken uitsluitend hoogopgeleide, gespecialiseerde en ervaren consultants waarmee topkwaliteit kan worden geleverd voor het initiëren en managen van subsidieprojecten op regionaal, nationaal en Europees niveau. Vindsubsidies heeft kantoren in Utrecht, Deventer, Enschede, Druten en vanaf heden ook in Lochem.

Voor meer informatie over dit persbericht:
Roy Kuipers
Marketing Manager
Roy.Kuipers@vindsubsidies.nl 

 

Gepubliceerd op 24-02-2022