Vindsubsidies groeit door met de vierde overname binnen één jaar

Na de succesvolle overnames van Boonstoppel Subsidie Advies, Knippenborg subsidieadvies en TRIAS en Subsidievolgsysteem.nl wordt met trots de overname van Raaf Subsidieadvies uit Oosterhout (NB) aangekondigd. Deze overname draagt bij aan de groeiambitie van Vindsubsidies en de doelstelling om in Nederland marktleider te worden op subsidiegebied.

Henk Heerink, directeur van Vindsubsidies: “De overname van Raaf Subsidieadvies past volledig bij onze groeiambities. Onze diensten sluiten perfect op elkaar aan en door het bundelen van onze krachten worden klanten in de toekomst nog beter geholpen.” Met de overname breidt Vindsubsidies haar klantportefeuille verder uit en wordt haar marktpositie als toonaangevend fullservice subsidieadviesbureau nu met name in Zuid-Nederland versterkt. Klanten en relaties van Raaf kunnen vanaf heden een beroep doen op het volledige pakket aan subsidieproducten en (online) diensten dat Vindsubsidies bedrijven, overheidsorganisaties, het onderwijs en kennisinstellingen te bieden heeft.

De komende jaren zal Vindsubsidies, onder de vleugels van private equity investeerder SilverTree, blijvend inzetten op verdere groei. Dit willen zij o.a. bereiken door ervaren organisaties zoals Raaf subsidieadvies over te nemen.

Microsoftteams Image (10)

Over Raaf Business Innovation

Raaf Business Innovation is in 2017 opgericht met als doel om ondernemers verder te helpen op het terrein van innovatie, financiering en subsidie. Onder de handelsnaam Raaf Subsidieadvies is de organisatie vanaf 2019 doorgegroeid naar een team van ervaren subsidieprofessionals. Raaf is een groeiende organisatie en met Vindsubsidies kan deze groei versneld worden voortgezet. “Met oog op de toekomst krijgt het team van Raaf nu meer mogelijkheden om sneller toe te groeien naar het punt om in Zuid-Nederland klanten te bedienen in de volle breedte van het subsidieadvies. De filosofie van Vindsubsidies om full service te bieden sluit hier naadloos aan bij onze visie”, aldus Kees Wilms van Kersbergen, directeur van Raaf Subsidieadvies.

Over Vindsubsidies

Vindsubsidies, opgericht in 1997, biedt met consultancy en een reeks aan online producten, waaronder subsidiedatabases, als enige bureau in Nederland een volledige service op subsidiegebied. Daarmee draagt Vindsubsidies dagelijks bij aan innovatie, vooruitgang en duurzaamheid binnen alle sectoren in Nederland en binnen (internationale) samenwerkingsverbanden. Bij Vindsubsidies werken uitsluitend hoogopgeleide, gespecialiseerde en ervaren consultants waarmee topkwaliteit kan worden geleverd voor het initiëren en managen van subsidieprojecten op regionaal, nationaal en Europees niveau. Vindsubsidies heeft kantoren in Utrecht, Deventer, Venlo, Enschede, Druten en Maastricht.

Voor meer informatie over dit persbericht:

Roy Kuipers
Marketing Manager
Roy.Kuipers@vindsubsidies.nl

 

 

Gepubliceerd op 16-08-2022