Vindsubsidies denkt actief mee met Greyt-experts over de subsidiekansen van hun klanten’’

business-consultancy-services.jpg (2)

Vindsubsidies denkt actief mee met Greyt-experts over de subsidiekansen van hun klanten’’

Partnership Greyt en Vindsubsidies een ‘win-win’

Het partnership tussen Greyt, een landelijk netwerk van mkb-adviseurs, en Vindsubsidies heeft op beide organisaties een positief effect. De organisaties profiteren van elkaars expertise bij projecten en advies van hun klanten. De eerste positieve resultaten van de samenwerking zijn inmiddels geboekt.

Greyt en Vindsubsidies werken sinds een aantal jaar samen. Greyt is een club van 25+ CFO’s, controllers en vakspecialisten. Samen creëren ze groei voor organisaties en ondernemers die verder willen komen. De financiële experts die zich hebben aangesloten bij Greyt doen, op vrijblijvende basis, een beroep op de subsidiedeskundigen van Vindsubsidies. Vindsubsidies ondersteunt hen in subsidieadvies aan hun klanten. Weten hoe?

Bijvoorbeeld door actuele subsidiekansen voor deze bedrijven in beeld te brengen. Vindsubsidies maakt op haar beurt voor klanten gebruik van de expertise van de Greyt CFO’s voor advies op het gebied van onder meer groeistrategie en managementvraagstukken.

Laagdrempelig en doelgericht
Greyt CFO Wim Boer ervaart de samenwerking met Vindsubsidies als laagdrempelig en doelgericht. ,,Als Greyt CFO kom ik bij veel organisaties en bedrijven waarbij wordt gekeken naar subsidiemogelijkheden vanwege aankomende investeringen en innovatieve projecten. De adviseurs van Vindsubsidies zijn volledig op de hoogte van alle actuele subsidiekansen en voorwaarden. Vanuit Greyt kost het niets deze deskundige adviseurs van Vindsubsidies mee te vragen bij een gesprek met een klant waarbij subsidies eventueel interessant zijn. De subsidieadviseur denkt actief mee en maakt een eerste inschatting van eventuele subsidiemogelijkheden voor een project of investering.’’

,,Het aanvragen van een subsidie kan op basis van ‘no cure, no pay’’’
,,Het inschakelen van Vindsubsidies-adviseurs voor een verkennend gesprek kost vanwege het partnership niets, en is vrijblijvend. Het is dus een erg laagdrempelige samenwerking en levert altijd een zinvol advies op. Vooral ook omdat Vindsubsidies deskundigen beschikbaar heeft die thuis zijn in een bepaald vakgebied, zoals in de IT, Health, Energie en High Tech. En wanneer Vindsubsidies een subsidie daadwerkelijk aanvraagt, kan dit op basis van ‘no cure, no pay’. Zo lopen bedrijven geen financieel risico’’, legt Boer uit.

,,Greyt heeft deskundigen in huis die voor onze klanten van aanvullende waarde zijn’’
Auke ten Bokum, commercieel manager van Vindsubsidies over het partnership met Greyt: ,,We zien het partnership echt als een samenwerking. Een win-win. Want Greyt heeft deskundigen in huis die voor onze klanten van aanvullende waarde zijn. Zo komen wij bij veel bedrijven die hard aan het groeien zijn. Een ontzettende leuke fase, maar dat brengt ook uitdagingen met zich mee. De CFO’s van Greyt kunnen onze klanten perfect adviseren en helpen hoe in deze groeifase alle kansen te benutten. Door de samenwerking is het contact makkelijker te leggen. Er is een basis van vertrouwen. Door als partners klanten bij elkaar onder de aandacht te brengen, kun je meteen doelgericht adviseren. Deze werkwijze is in het voordeel van de klant, want die krijgt optimaal advies en ondersteuning.’’

Contact met Greyt of Vindsubsidies.

 

Gepubliceerd op 29-05-2018