Vindsubsidies breidt verder uit met de overname van de Breed & Partners.

Vanaf heden neemt Vindsubsidies subsidieadviesbureau de Breed & Partners over. Door deze overname zijn zij nu over heel Nederland verspreid. Directeur Henk Heerink: “De Breed & Partners is de eerste overname van 2023 en daarbij de grootste tot nu toe. Dit is wederom een belangrijke stap in onze groeistrategie en onze doelstelling om marktleider te worden op subsidiegebied in Nederland.“

De Breed & Partners is een begrip in de wereld van subsidie intermediairs met ruim 45 collega’s. Met hun uitstekende reputatie en grote klantenkring is Vindsubsidies dan ook erg verheugd om de Breed & Partners aan haar organisatie toe te voegen en kijken zij uit naar de samenwerking. Door deze overname is Vindsubsidies in staat om haar huidige en toekomstige klanten nog beter van dienst te zijn door het hele land. De Breed & Partners zal vooralsnog onder haar eigen naam en vanuit de bekende locaties in Amsterdam en Breda blijven opereren. De activiteiten zullen voortgezet worden zoals klanten dat nu al gewend zijn door dezelfde consultants, zij zullen enkel de positieve verschillen merken van de fullservice aanpak van Vindsubsidies. “Wij zijn ervan overtuigd dat door deze overname de klanten van de Breed & Partners nog beter bediend zullen worden door de kennis en kunde van beide partijen te bundelen. Daarnaast kunnen de klanten van de Breed & Partners vanaf heden een beroep doen op het volledige pakket aan subsidieproducten en (digitale) diensten die Vindsubsidies bedrijven, overheidsorganisaties, het onderwijs en kennisinstellingen aanbiedt.” Aldus Joost Emke, mede-directeur van De Breed & Partners. “Daarnaast kunnen de klanten van Vindsubsidies direct gebruik maken van onze unieke expertise op het gebied van Innovatiebox”, vult Arno van Klinken, directeur van De Breed & Partners aan.

Heerink: “Deze overname maakt dat wij onszelf nu de grootste en beste WBSO intermediair in Nederland kunnen noemen, een belangrijke mijlpaal. Ik ben zeer verheugd over de recente ontwikkelingen en wil Joost, Arno en alle nieuwe collega’s van harte welkom heten binnen onze organisatie. Het feit dat we de laatste periode op de achtergrond al intensief hebben samengewerkt aan de integratie, maar ook aan klantprojecten sterkt mij in het gevoel dat er een goede klik is tussen beide bedrijven qua cultuur, maar ook qua werkwijze en klantbenadering.”

Over de Breed & Partners

De Breed & Partners, ondersteunt sinds 1981 innoverende ondernemingen op het gebied van subsidies, fiscale stimuleringsregelingen en het aantrekken van financiering. Opdrachtgevers komen uit alle bedrijfstakken, maar sinds het ontstaan van DB&P heeft men een omvangrijke en loyale klantenkring opgebouwd binnen de ICT-sector.

Medewerkers zijn gedreven professionals met een passie voor technologie en innovatie. Onder het motto “Samen innoveren” ondersteunen zij ondernemers (vnl. MKB, maar ook start-ups en corporates) bij het financieren van innovatie.

Vanaf 1981 is DB&P gegroeid van start-up naar een consultancy-organisatie met ca. 1000 cliënten. Deze groei is voornamelijk gerealiseerd als gevolg van eigen successen, maar ook acquisities hebben hieraan bijgedragen.

Over Vindsubsidies

Vindsubsidies, opgericht in 1997, biedt met consultancy en een reeks aan digitale diensten, waaronder een subsidiedatabase en het subsidievolgsysteem, als enige bureau in Nederland een volledige service op subsidiegebied. Daarmee draagt Vindsubsidies dagelijks bij aan innovatie, vooruitgang en duurzaamheid binnen alle sectoren in Nederland en binnen (internationale) samenwerkingsverbanden. Bij Vindsubsidies werken uitsluitend hoogopgeleide, gespecialiseerde consultants waarmee topkwaliteit kan worden geleverd voor het initiëren en managen van subsidieprojecten op regionaal, nationaal en Europees niveau. Vindsubsidies heeft kantoren in Utrecht, Deventer, Enschede, Druten, Venlo, Oosterhout, Maastricht en vanaf heden in Amsterdam en Breda.

Voor verdere vragen of opmerkingen over dit persbericht kan contact worden opgenomen via marketing@vindsubsidies.nl.

DBP
Gepubliceerd op 06-04-2023