Uw ontwikkeling financieren met het Innovatiekrediet Overijssel

innovatiekrediet1.jpg (5)

Uw ontwikkeling financieren met het Innovatiekrediet Overijssel

Met als bonus: 75% vergoeding voor het laten schrijven van uw aanvraag

BLOG - U bent een innovatieve mkb'er in Overijssel. De haalbaarheid van uw innovatie is aangetoond. En nu moet u uw product verder ontwikkelen, zodat u het op de markt kunt brengen. Pas dan gaat uw innovatie eindelijk rendement opleveren. Maar voor deze stap ontbreekt het veel ondernemers vaak aan voldoende liquide middelen. Wanneer u geen subsidie wilt aanvragen, of een subsidieaanvraag is afgewezen, en banken en investeerders u niet tegemoetkomen, komt u waarschijnlijk geld tekort om de ontwikkeling te starten. In Overijssel is er nu een oplossing: het Innovatiekrediet.

Bij het Innovatiekrediet Overijssel II kunt u een aanvraag doen voor een rentedragende lening voor 50% van de projectkosten. De maximale lening is € 75.000. Hoe kunnen wij u helpen bij de aanvraag van deze financiering?

Een aanvraag voor een lening gaat verder dan een subsidieaanvraag. Er wordt niet alleen gekeken naar de innovatie en het projectplan maar ook naar de onderneming, de ondernemer en de financiële toekomst van deze onderneming.

Vindsubsidies kan uw aanvraag verzorgen, deze kosten worden voor 75% vergoed
Vindsubsidies heeft financieringsspecialisten in huis die brede ervaring hebben in het aanvragen van verschillende soorten financieringen. Ook de aanvraag voor dit Innovatiekrediet kunnen wij voor u doen. Het mooie is dat u de kosten niet helemaal zelf hoeft te dragen. Onze kosten worden voor 75% vergoed met een voucher van de provincie.

Hoe kunnen wij u ondersteunen?

  • Wij voeren vrijblijvend een financieringsscan uit waarbij wij beoordelen in hoeverre uw onderneming financierbaar is en uw project past binnen het fonds.
  • De teaser wordt vrijblijvend opgesteld en voorgelegd aan het fonds.
  • Wij vragen de voucher voor u aan die onze kosten voor 75% dekt.
  • De aanvraag voor het krediet stellen wij voor u op. Deze bestaat uit een ondernemingsplan, een projectplan en een gedetailleerde financiële onderbouwing. Met dit businessplan kunt u ook aanvragen doen bij andere financieringsbronnen.
  • U wordt begeleid bij het intakegesprek.
  • U wordt ondersteund bij de gesprekken over de overeenkomst.

Wilt u meer weten over deze regeling of alvast starten met de financieringsscan?
Neem dan gerust contact op met onze consultant Martijn Croon op 06-30010606 of op martijn.croon@vindsubsidies.nl

Gepubliceerd op 19-02-2018