Uit de praktijk: derde keer scheepsrecht voor afgewezen WBSO-aanvraag

img_2886-1.jpg (1)

Uit de praktijk: derde keer scheepsrecht voor afgewezen WBSO-aanvraag

BLOG - U herkent het misschien wel. U heeft een project waarvan u overtuigd bent dat het subsidiewaardig is. Echter uw project wordt door de subsidieverlenende instantie niet ondersteund. Geef dan zeker de moed niet op! Door het inschakelen van specialisten die aan uw projectaanvraag net ‘een andere touch’ kunnen gegeven, is de kans op subsidie zeker niet verkeken.

Door de juiste vraagstelling waardoor belangrijke details nadrukkelijk belicht kunnen worden in de aanvraag, kan uw project ineens wel voor subsidie in aanmerking komen. Dit overkwam ook de heer Charles Koebrugge van Koebrugge Metaal Bewerking B.V. uit Hengevelde. Tot twee keer toe werd zijn WBSO-aanvraag voor optimalisatie prestaties en betrouwbaarheid tractorpulling afgewezen.

Drie keer is scheepsrecht
Binnengekomen bij Koebrugge Metaal Bewerking B.V. om naar investeringsmogelijkheden te kijken, kwamen Martin Vaarhorst en Barkev Nazarian van Vindsubsidies toevalligerwijs aan de praat over innovaties. Koebrugge vertelde over zijn project waarin het bedrijf een ontwikkeling wilde inzetten voor specifieke onderdelen van tractorpullingmotoren en de bijbehorende subsidieafwijzingen. Waarop Vaarhorst en Nazarian voorstelden om eens naar het project en de ingediende aanvragen te kijken. De technische kennis van Nazarian kwam hierbij goed van pas. Door zijn juiste vraagstelling waardoor belangrijke details nadrukkelijk belicht konden worden, werd er een nieuwe aanvraag opgesteld en ingediend. Met een positief resultaat! Begin mei 2017 viel de WBSO-beschikking in de bus.

Zo ziet u maar dat een subsidieafwijzing niet altijd betekent dat een project direct kansloos is. Kennis van zaken blijkt van heel groot belang voor het schrijven van een goede subsidieaanvraag. Heeft u innovatieve ideeën die specifieke kennis vergen, wij helpen u graag verder.

Gepubliceerd op 14-07-2017