Rabobank en Vindsubsidies introduceren Rabo Subsidiewijzer

rabobank-logo68x80-1.jpg (1)

Rabobank en Vindsubsidies introduceren Rabo Subsidiewijzer

NIEUWS – Ondernemers weten niet altijd welke subsidiemogelijkheden er zijn voor het realiseren van investeringsplannen. In samenwerking met Vindsubsidies helpt Rabobank ondernemers op weg.

Een subsidie kan een mooie aanvulling zijn voor ondernemers om de financiering rond te krijgen. Ze kunnen het verschil maken om een onderneming ook daadwerkelijk te kunnen starten of uit te breiden. De praktijk leert dat ondernemers niet altijd op de hoogte zijn van subsidiemogelijkheden. En als ze er weet van hebben, vinden ze het lastig om subsidies te vinden waarop aanspraak kan worden gemaakt. Om ondernemers hierbij te helpen, introduceert Rabobank met Vindsubsidies de Rabo Subsidiewijzer.

De Rabo Subsidiewijzer biedt ondernemers de mogelijkheid om te ontdekken welke subsidiemogelijkheden er zijn voor innovatie, investeringen (in duurzaamheid en milieu), scholing en internationale samenwerking. Zowel provinciale als nationale en Europese subsidiemogelijkheden, fondsen en kredieten zijn te vinden voor initiatieven/projecten van ondernemers. Er kan ook worden gefilterd op het aanbod per regio of per rechtsvorm.

De subsidie-informatie wordt verzorgd door Vindsubsidies en geeft onder andere inzicht in looptijden, het beschikbare budget en de manier waarop de subsidie kan worden aangevraagd. De ondernemer kan contact zoeken met Vindsubsidies om extra informatie op te vragen over zijn eigen selectie van subsidies.

De Rabo Subsidiewijzer kan worden benaderd via partnerinfinancieren.nl.

Gepubliceerd op 04-05-2017