Nog enkele plekken vrij: training Subsidiecoördinatie binnen gemeenten op 13 & 14 november in Utrecht

gemeentetraining.jpg (1)

Nog enkele plekken vrij: training Subsidiecoördinatie binnen gemeenten op 13 & 14 november in Utrecht

Na twee succesvolle trainingen in 2018 staat er aankomende november weer een tweedaagse training gepland die is gericht op het optimaliseren van subsidieverwerving binnen de gemeente. Na deze twee dagen weet je hoe subsidies kunnen worden ingezet om gemeentelijke ambities te realiseren.

Niet alleen actuele subsidieprogramma’s voor gemeenten komen aan de orde, maar ook thema’s als het creëren van draagvlak binnen de gemeente, het effectief organiseren van subsidieverwerving, het beheersen van subsidieadministraties en het zoeken van samenwerkingspartners binnen en buiten de regio.

Van onze gemeentelijke opdrachtgevers weten we dat investeren in subsidiekennis loont.

,,De meerwaarde zat voor ons niet alleen in het verkrijgen van inzicht in subsidiemogelijkheden voor gemeenten. We hebben ook tools in handen gekregen om het subsidiebewustzijn op de werkvloer en bij het management een impuls te geven. Met de kennis die we tijdens de training hebben opgedaan, dankzij de vele praktijkvoorbeelden die werden behandeld, kunnen wij nu effectiever subsidies werven en hebben we meer enthousiasme gekregen om met subsidies aan de slag te gaan.’’
Deelnemer training Subsidiecoördinatie binnen gemeenten 2018.

Tijdens de training is voldoende gelegenheid om met deelnemers van andere gemeenten van gedachten te wisselen over actuele thema’s en om ervaringen met (Europese) subsidieprogramma’s te delen.

Interesse in de subsidietraining voor gemeenten?

Er zijn nog plaatsen beschikbaar voor 13 & 14 november. Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Gepubliceerd op 02-09-2019