Modint kiest voor samenwerking met Vindsubsidies

agreement-3489902_1280.jpg (1)

Modint kiest voor samenwerking met Vindsubsidies

Modint, een business netwerk van fabrikanten, importeurs, agenten en groothandelaren in kleding, modeaccessoires, tapijt en textiel, werkt voortaan samen met Vindsubsidies voor het toepassen van subsidies.

Het netwerk waarbij meer dan zeshonderd bedrijven zijn aangesloten, ondersteunt deze bedrijven bij ontwikkelingen op het gebied van innovatie, duurzaamheid en het vergroten van de expertise in binnen- en buitenland. De bij Modint aangesloten bedrijven realiseren jaarlijks een gezamenlijke omzet van € 9 miljard in Nederland. Hiervan wordt ruim 50% geëxporteerd.

Modint geeft aan voor Vindsubsidies te kiezen vanwege de vakspecifieke kennis op het gebied van duurzaamheid en circulaire economie. Thema’s die volop spelen in de mode-, interieur-, tapijt- en textielbranche.

Subsidies voor nieuwe oplossingen 
De energietransitie en de transitie naar een circulaire economie vragen ook bedrijven uit deze branches te komen met nieuwe oplossingen voor levensduurverlenging van producten en grondstoffen en voor de productie en toepassing van hernieuwbare grondstoffen en energie. Vindsubsidies heeft adviseurs zijn die zijn gespecialiseerd in het aanvragen en verantwoorden van financieringsprogramma’s voor deze transities.

Vindsubsidies gaat de bedrijven uit het netwerk van Modint adviseren op het gebied van regionale, nationale en Europese subsidies voor projecten rond innovatie, duurzaamheid, internationalisering, logistiek en opleidingen.

Benieuwd naar samenwerking voor jouw branchevereniging op het gebied van energie & circulair?

Gepubliceerd op 25-09-2019