Met trots kondigen we een mooie samenwerking aan!

Vindsubsidies is een samenwerking aangegaan met subsidieadviesbureau TRIAS en Subsidievolgsysteem.nl. TRIAS zal meegaan in de fullservice aanpak van Vindsubsidies. Subsidievolgsysteem.nl zal als digitale dienst blijven bestaan en is een logische aanvulling op het digitale portfolio van Vindsubsidies.

Directeur Henk Heerink: “Na de recente integraties van Boonstoppel en Knippenborg, welke met name mooie synergievoordelen hebben met onze teams NL, EU, Fiscaal en Investeringen, sluit TRIAS naadloos aan bij de teams Database en Publiek. Deze samenwerking past uitstekend in de digitalisering die wij al ingezet hebben. Onze subsidiedatabase is de grootste van Nederland. Met de aanvulling van Subsidievolgsysteem.nl kunnen onze klanten naast inzicht in en over subsidies nu ook lopende aanvragen volledig volgen en administreren." Meer informatie hierover vind je hier.

Met de toevoeging van het klantenportefeuille van Trias, in de private en publieke sector, breiden wij geografisch verder uit richting Zuid-Nederland. TRIAS is ook een fullservicebureau dat al bijna 25 jaar een totaalpakket aan diensten aanbiedt. De klanten zullen optimaal bediend blijven met nog meer kennis en specialisatie. Volgens Ron Coenen, directeur van TRIAS, sluit de bedrijfsfilosofie en ambitie van Vindsubsidies perfect aan: “Voor onze klanten en toekomstige klanten kunnen we veel synergie halen uit deze samenwerking en het verder toekomstbestendig maken van onze business. We breiden ons team nu uit naar meer dan 100 adviseurs. De ruime ervaring en ambities, ook op digitaal vlak, maakt dat ik veel vertrouwen heb in de toekomst.” Henk beaamt dit: “Voor klanten en onze medewerkers is het fijn dat we groeien, waardoor we meer synergie halen uit onze ervaring. Daarnaast investeren we in systemen die het voor onze klanten makkelijker maken. We vinden het belangrijk om een goede werkgever te zijn en dat onze medewerkers zich continu ontwikkelen. Dat kan door training en kennisuitwisseling en met deze samenwerking komt er weer bijna 25 jaar ervaring binnen. We zijn dan ook blij dat Ron aanblijft als eindverantwoordelijke voor Subsidievolgsysteem.nl."

Over Vindsubsidies

Vindsubsidies, opgericht in 1997, biedt met consultancy en een reeks aan online producten, waaronder de subsidiedatabase, als enige bureau in Nederland een volledige service op subsidiegebied. Daarmee draagt Vindsubsidies dagelijks bij aan innovatie, vooruitgang en duurzaamheid binnen alle sectoren in Nederland en binnen (internationale) samenwerkingsverbanden. Bij Vindsubsidies werken uitsluitend hoogopgeleide, gespecialiseerde en ervaren consultants waarmee topkwaliteit kan worden geleverd voor het initiëren en managen van subsidieprojecten op regionaal, nationaal en Europees niveau. Vindsubsidies heeft kantoren in Utrecht, Deventer, Enschede, Druten en vanaf heden ook Venlo en Maastricht.

Voor meer informatie over dit persbericht:
Roy Kuipers
Marketing Manager
Roy.Kuipers@vindsubsidies.nl 

IMG 1417 (1)
Gepubliceerd op 15-07-2022