Hattrick: derde FD Gazellen Award op rij voor Vindsubsidies

fd-gazellen-award-2018.png (1)

Hattrick: derde FD Gazellen Award op rij voor Vindsubsidies

Voor het derde achtereenvolgende jaar mogen wij ons FD Gazelle noemen. Gisteren werden de FD Gazellen Awards voor de snelst groeiende bedrijven in Oost-Nederland uitgereikt. Namens Vindsubsidies waren directeuren Leon Rohaan (l) en Henk Heerink aanwezig in het Theater Orpheus in Apeldoorn om de award in ontvangst te nemen.

Een prachtige bekroning als gevolg van al het harde werk dat onze mensen dagelijks leveren. En een extra mooie prestatie door de aangescherpte criteria vanwege het lustrumjaar voor de FD Gazellen, die voor de 15e keer werden uitgereikt. Zo zijn dit jaar ook de winstmarge en personeelsgroei (FTE) meegewogen. 

Oost-Nederland goed voor veel snelle groeiers
Van alle 680 FD Gazellen komt bijna één op de drie uit Utrecht, Gelderland en Overijssel. Oost-Nederland behoort daarmee tot een belangrijke leverancier voor snelle groeiers in Nederland. In totaal werd 208 keer de titel toegekend aan bedrijven als beloning voor de bovengemiddelde groei die zij doormaakten. Ze groeiden ten minste 20% in omzet over de laatste drie boekjaren.

 

Gepubliceerd op 14-11-2018