FD Gazellen 2018 – Vindsubsidies behoort voor de derde keer op rij tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland

fd-gazellen-award.png (1)

FD Gazellen 2018 – Vindsubsidies behoort voor de derde keer op rij tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland


Vindsubsidies heeft opnieuw de FD Gazellen Award gewonnen. Voor de derde keer op rij behoren wij hierdoor tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. En daar zijn we natuurlijk trots op!

“Het is een groot compliment voor het hele team van Vindsubsidies om ook dit jaar tot de FD Gazellen te behoren. Het onderstreept dat we stabiel zijn en tegelijkertijd snel groeien”, volgens directeur Leon Rohaan.

“Bovendien is het een aanmoediging om door te gaan waarmee we al bezig zijn. Groeien als bedrijf is daarbij geen doel op zich, maar een gevolg van al het harde werk dat onze mensen dagelijks leveren. Het levert een belangrijke bijdrage om de autoriteit op het gebied van subsidies te worden en te blijven. Daarom blijven we investeren in mensen, kennis en onze klantrelaties.”

FD Gazellen 2018

De prestigieuze FD Gazellen Awards worden uitgereikt aan Nederlandse ondernemingen, die de voorgaande drie jaar minimaal 20% in omzet zijn gegroeid én die het laatste jaar winstgevend afsluiten. Het Financieele Dagblad organiseert de competitie dit jaar voor de vijftiende keer. In november volgt de prijsuitreiking, waarbij ook de snelste groeier van Nederland bekend wordt gemaakt.

Gepubliceerd op 17-10-2018