De 5 voordelen van een fullservicebureau

Man legt iets uit

Nu de coronapandemie achter ons lijkt, gaan alle tandwielen in Nederland weer draaien. Nederland is écht een land wat draait op innovatie, kennis en ontwikkeling. Hierbij hoort een landschap aan subsidies die dit stimuleren. Subsidies kunnen je duizenden tot honderdduizenden euro’s voordeel opleveren. Je kan het natuurlijk zelf gaan uitzoeken, maar dit kan jou ook duizenden tot honderdduizenden uren aan tijd kosten.

De oplossing? Samenwerken met een subsidieadviesbureau. Vindsubsidies onderscheidt zich van andere subsidieadviesbureaus in Nederland, doordat het een fullservicebureau is. Om het je nu al makkelijker te maken, sommen wij hieronder de vijf voordelen van een fullservicebureau voor jou op.

 

Voordeel 1: Een weg door de afkortingenjungle

EIA, MIA, WBSO, VAMIL, MIT, EIC, DEI, TSE, SDE etc., wat is het toch met al die afkortingen!? Het lijkt net het alfabet. Met een fullservicebureau zoals Vindsubsidies hoef je er geen woordenboek meer bij te pakken. Wij leggen je in heldere taal uit wat al deze afkortingen concreet voor jou kunnen betekenen.

Voordeel 2: Monogamie

Ontvang één gezellige consultant om mee te sparren over al jouw subsidiewensen en vragen. Je hoeft niet meer met 5 verschillende partijen om tafel om het maximale subsidievoordeel te realiseren.

Voordeel 3: Speciaal-isatie

Heb jij het idee dat jouw innovatieve ontwikkeling zó specifiek is dat niemand anders het kan begrijpen? Wees gerust! Bij Vindsubsidies hebben wij gespecialiseerde teams in de IT, fiscale regelingen, investeringen, publieke aanvragen, EU-subsidies, life-science and health, energie & klimaattransitie. Zo hebben wij altijd een consultant die jou begrijpt!

Voordeel 4: Matchmaker

Opzoek naar samenwerkingspartners voor jouw innovatieve ontwikkeling? Door het grote netwerk binnen Vindsubsidies kunnen wij jou koppelen aan een andere onderneming of instelling die aansluit bij jouw innovatie. Wij spelen graag de matchmaker.

Voordeel 5: Met oog op de toekomst

Vind je het ook niet verwarrend hoeveel regelingen er zijn en heb je het idee dat je vaak nét de boot mist? Met een fullservicebureau denkt jouw consultant vooruit en houd je proactief op de hoogte van regelingen die aansluiten bij jouw bedrijf en innovatieve ideeën. Vindsubsidies beschikt over een uitgebreide database van alle subsidies op regionaal, nationaal en internationaal niveau.  Wij houden het overzicht, zodat jij je op je doel kan focussen.

 

Voel jij je al geprikkeld door de voordelen die een fullservicebureau jou kan bieden? Neem dan contact op door ons te mailen of te bellen. Leun daarna lekker achterover en laat je volledig verzorgen!

Gepubliceerd op 20-04-2022