Confianza Accountants nieuwe partner van Vindsubsidies

logo-confianza.jpg (1)

Confianza Accountants nieuwe partner van Vindsubsidies

NIEUWS - Confianza Accountants neemt deel aan het partnerprogramma van Vindsubsidies. Het Katwijkse accountantskantoor wil ‘eruit halen wat erin zit’ bij haar klanten en daar horen actuele subsidiekansen voor hun investeringen en projecten ook bij. Met het Vindsubsidies partnerprogramma breidt Confianza haar kennis van subsidies uit en krijgt het kantoor de beschikking over een database met daarin informatie over subsidies, fondsen, kredieten en fiscale regelingen op regionaal, nationaal en Europees niveau.

Confianza is een middelgroot kantoor op het gebied van accountancy, fiscale en bedrijfseconomische advisering, administratieve dienstverlening en salarisverwerking. De accountants van Confianza zijn actief in de Duin- en Bollenstreek en bedienen een breed palet aan klanten. De uitbreiding naar ook dienstverlening op het gebied van subsidies komt voort uit de gedachte een klant op ieder gebied te kunnen adviseren, dus ook als het om subsidies gaat. 

Confianza herkent zich in de trend dat bedrijven in groeiende mate behoefte hebben aan een overzicht van de complete financieringsmix wanneer het om een investering gaat. Daar horen ook subsidies bij, meent het accountantskantoor. Confianza vindt het dan ook belangrijk daar als modern accountantskantoor op in te springen en ervoor te zorgen klanten, en andere bedrijven die op zoek zijn naar ondersteuning bij subsidies, daarin te kunnen voorzien.

Confianza is net gestart als partner van Vindsubsidies en de relatiebeheerders hebben aan een subsidietraining deelgenomen. Samen met Vindsubsidies hebben zij hierdoor al meerdere klanten kunnen ondersteunen op subsidiegebied.

Steeds meer deelnemers partnerprogramma
Accountmanager van het partnerprogramma Niels van Mourik: ,,We ervaren tijdens onze bezoeken aan accountantskantoren en financiële adviesbureaus dat kennis van subsidies hoog op het wensenlijstje staat. Het verbaast me dan ook niet dat steeds meer organisaties deelnemen aan het partnerprogramma, met daarin als basis een abonnement op de subsidiedatabase, subsidietrainingen en ondersteuning van de subsidieprofessionals van Vindsubsidies. Deze ondersteuning gaat zo ver als de deelnemers wensen. Het kan om het beantwoorden van een concrete subsidievraag van een klant gaan, maar ook om support gedurende het complete subsidietraject van aanvraag tot en met de financiële verantwoording.’’

Lees meer over het partnerprogramma op www.vindsubsidiesvooruwklanten.nl.

 

Gepubliceerd op 23-11-2017