Timo Versteegen A

Timo Versteegen

Timo werkt sinds 2022 als consultant bij Vindsubsidies. Voorheen was Timo als subsidieadviseur werkzaam voor Subsidieadviesbureau TRIAS (overgenomen door Vindsubsidies).

Timo is bijzonder geïnteresseerd in ondernemerschap & innovatie. Mede dankzij zijn intrinsieke motivatie en nieuwsgierigheid in deze onderwerpen, heeft hij de master Business Administration met specialisatie Innovation & Entrepreneurship met het judicium cum laude afgerond (Msc. in 2020). Desondanks wilde hij zich nog verder ontwikkelen in deze fascinerende vakgebieden, waardoor hij ervoor heeft gekozen om een tweede master te volgen aan de universiteit van Maastricht, namelijk de master International Business met specialisatie Organisation: Management, Change and Consultancy (Msc. in 2021).

Tegenwoordig combineert hij zijn breed opgedane kennis op gebieden als innovatie, consultancy en management in zijn rol als (Europees) consultant bij het ontwikkelen en begeleiden van (subsidie)projecten, alsmede het adviseren van klanten over subsidie- en financiële mogelijkheden om zodoende ondernemers en hun innovaties verder op weg te helpen naar een slimmere, gezondere en duurzamere wereld.

Timo Versteegen B

Timo Versteegen

Ik help je graag verder op weg om grenzen te verleggen.
Hiervoor kun je mij bereiken via: