Melanie Van Der Meer A

Melanie van der Meer

Als consultant binnen Vindsubsidies is Melanie werkzaam binnen het Team Publieke Sector-Zuid, voor onder meer gemeenten.

Ze is een breed onderlegde en enthousiaste consultant die graag in teamverband werkt en zich betrokken voelt bij maatschappelijke thema's en ontwikkelingen.

Melanie werkt sinds 2022 voor Vindsubsidies. Daarvoor was zij als subsidieadviseur voor Trias Subsidieadviesbureau (overgenomen door Vindsubsidies) al een tijdje actief voor gemeenten, onderwijsinstellingen, bedrijven en maatschappelijke organisaties. Ze heeft ervaring met het in kaart brengen van subsidie- en financieringsmogelijkheden voor uiteenlopende projecten en met het ondersteunen en schrijven van projectaanvragen.  

Melanie heeft rechten gestudeerd in Maastricht (Master in 1991) en in Leiden (Master in 1993) en een studie International Business afgerond in Frankrijk (Master in 2013) waar zij toen woonde. Door haar brede, internationale werkervaring en analytisch vermogen is zij uitstekend in staat klantrelaties te onderhouden en hen te ondersteunen bij subsidieaanvragen.

Melanie Van Der Meer B

Contact opnemen met Melanie

Ik help je graag verder op weg om grenzen te verleggen.
Hiervoor kun je mij bereiken via: