Mathijs Elshof

Financieel directeur

Mathijs Elshof

Mathijs is financieel directeur bij Vindsubsidies. Mathijs stuurt een team aan van 4 medewerkers. Samen zorgen zij voor het juist en tijdig administreren en rapporteren van de financials en de daarbij behorende KPI’s. Voordat Mathijs bij Vindsubsidies kwam werken heeft hij ervaring opgedaan bij een beursgenoteerd software bedrijf waarin hij op een hands-on manier alle facetten van de financiële afdeling heeft leren kennen. Mathijs heeft Finance gestudeerd in Groningen (MSc. in 2016)

Door zijn brede kennis op het gebied van financiën, analytisch vermogen en drive zorgt hij dat kansen snel worden benut. Hij houdt ervan om plannen te maken en daadkrachtig door te pakken zodat de potentie van het bedrijf snel tot z’n recht komt.

Elke dag leggen wij de lat hoger waardoor er nooit een saaie dag is

Mathijs: ''Vindsubsidies kan uitgroeien tot de nummer één in haar branche. Door de platte organisatiestructuur, gemotiveerde consultancyteams en down-to-earth cultuur heeft Vindsubsidies een grote groep terugkomende klanten en verwelkomen we met veel interessante nieuwe klanten. Elke dag leggen wij de lat hoger waardoor er nooit een saaie dag is.''

Mathijs Elshof

Contact opnemen met Mathijs

Ik help je graag verder op weg om grenzen te verleggen.
Hiervoor kun je mij bereiken via: