Maarten Klumpers

Consultant

Maarten Klumpers

Als consultant binnen Vindsubsidies maakt Maarten onderdeel uit van Team Publiek. Maarten is een ervaren en creatieve consultant die zich sterk betrokken voelt bij uiteenlopende maatschappelijke thema's en ontwikkelingen. Als bestuurskundige is Maarten met name werkzaam voor overheden op het gebied van Europese subsidies. Momenteel vervult hij de functie van programmasecretaris Interreg NSR en NWE binnen de provincie Overijssel. Hiernaast brengt Maarten in samenwerking met collega’s van de provincie Overijssel de Europese fondsen in brede zin in kaart voor diverse thema’s zoals circulaire economie, energie en mobiliteit. Verder is Maarten sinds 2018 als projectadviseur betrokken bij het Interreg NSR-project INDU-ZERO. Vanuit deze functie adviseert Maarten de provincie Overijssel in de rol van de lead partner op het gebied van subsidievoorwaarden, financiën en rapportages.

Creatief en kritisch denkvermogen

Verder is hij subsidiecoördinator binnen Noaberkracht voor de gemeenten Dinkelland en Tubbergen. Vanuit deze rol adviseert Maarten de ambtelijke organisatie bij het optimaal benutten van de subsidiemogelijkheden. Hiernaast is Maarten als projectadviseur betrokken bij het Interreg VA project Kanalallee Denekamp - Nordhorn waarbij hij de gemeente Dinkelland in de rol van lead partner adviseert op het gebied van subsidievoorwaarden en rapportages. De kracht van Maarten ligt in zijn goed ontwikkelde schrijfvaardigheid, sterke projectmanagement vaardigheden en in zijn creatief en kritisch denkvermogen.

Maarten werkt sinds 2018 voor Vindsubsidies. Daarvoor was hij als subsidieadviseur voor Atlas advies (overgenomen door Vindsubsidies) al actief binnen overheidsorganisaties op het gebied van Europese subsidies. Zo heeft hij gewerkt aan de implementatie van het POP 3 programma binnen de provincie Gelderland en is hij projectleider geweest van een ESF-project in de arbeidsmarktregio Noord-Holland Noord.

Maarten heeft Public Administration gestudeerd aan de Universiteit Twente (MSc. in 2011).

Maarten Klumpers

Contact opnemen met Maarten

Ik help je graag verder op weg om grenzen te verleggen.
Hiervoor kun je mij bereiken via:

Projecten

Fietser Overijssel
Overheid

Provincie Overijssel - Interreg NSR Bicycles and ITS (BITS)

Het doel van BITS is om fietsgebruik te doen toenemen met behulp van datagebruik.

Noaberschap Twente
Overheid

Noaberkracht (Gemeente Dinkelland en Tubbergen) - Subsidiecoördinator & Subsidieregister

Detachering subsidiecoördinator en ontwikkeling beheertool Subsidieregister.

Regelingen

Interreg Subsidie
Ondernemers
Overheid

Interreg

Interregionale subsidieprogramma’s om Europa sterker maken en economische verschillen te verkleinen.

POP Plattelandsontwikkelingsprogramma
Overheid

NSP

De ambities van Nederland voor ontwikkelen van het platteland vinden we in NSP.