Leon Rohaan B

Operationeel directeur

Leon Rohaan

Leon is na zijn studie Technische Bedrijfskunde aan de UT gestart bij Vindsubsidies als junior consultant, na enkele jaren als intern subsidiecoördinator te hebben gewerkt bij een grote zorgorganisatie. In de periode dat Leon bij Vindsubsidies kwam werken was de organisatie gefocust op enkele innovatieregelingen en 15-20 man groot. Momenteel heeft Vindsubsidies ruim 150 medewerkers alleen al in Nederland, en opereert het bedrijf met een groot aantal specialistische teams in de meeste topsectoren.

Leon is als Operationeel Directeur verantwoordelijk voor Vindsubsidies. Zijn ambitie is om de organisatie snel verder te laten groeien door te diversifiëren in de relevante sectoren. Met de juiste specialisten aan boord wil Vindsubsidies, onder leiding van Leon, klanten excellente service blijven bieden.

Het verleggen van grenzen wordt dagelijks gestimuleerd en omarmd

Als directeur vindt Leon het belangrijk dat de medewerkers van Vindsubsidies zich optimaal kunnen ontwikkelen en ontplooien en het carrièrepad kunnen bewandelen dat zij ambiëren. De medewerkers zijn immers het enige echte kapitaal, aldus Leon. Als geboren Twentenaar is de kernwaarde ‘down to earth’ Leon op zijn lijf geschreven, maar wordt het verleggen van grenzen zowel intern als extern voor onze klanten dagelijks gestimuleerd en omarmd.

Leon Rohaan

Contact opnemen met Leon

Ik help je graag verder op weg om grenzen te verleggen.
Hiervoor kun je mij bereiken via: