Julien Vermeer

Consultant

Julien Vermeer

Julien is een gemotiveerde junior consultant die werkzaam is binnen Team Publieke Sector. Hij heeft in Nijmegen eerst politicologie gestudeerd (BSc behaald in 2020) en is zich daarna verder gaan verdiepen in internationale betrekkingen (MSc behaald in 2021). Daarnaast is Julien een aantal maanden actief geweest als SDG-Trainee. In het kader van dit traineeship heeft hij samen met zijn medetrainees bijgedragen aan het opzetten van een duurzaamheidsstrategie bij een Europese groothandel in de agrarische sector.

Het werken als consultant bij Vindsubsidies sluit mooi aan op Juliens opleidingsachtergrond. Een subsidieadviseur moet namelijk goed op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van politiek en overheid, zowel op nationaal als internationaal niveau. Daarnaast komt Juliens ervaring als SDG-Trainee goed van pas bij het werken voor Vindsubsidies. Hierdoor weet hij hoe je via effectieve samenwerking tot concrete resultaten kan komen.

Juliens politicologische kennis en resultaatgerichtheid stellen hem dan ook in staat een waardevolle bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van projecten en beleid bij publieke organisaties.

Julien Vermeer

Contact opnemen met Julien

Ik help je graag verder op weg om grenzen te verleggen.
Hiervoor kun je mij bereiken via: