Jeroen Dings A

Jeroen Dings

Jeroen is sinds 2022 werkzaam voor Vindsubsidies als consultant binnen het team Publieke Sector-Zuid. Hiervoor was hij werkzaam bij subsidieadviesbureau TRIAS (overgenomen door Vindsubsidies).

Als consultant is Jeroen werkzaam voor een aantal gemeenten en waterschappen. Zijn werkpakket is heel divers, dit is ook iets waar hij veel werkplezier uit haalt. Het ene moment is hij als subsidie coördinator voor een gemeente bezig met het aanjagen van projecten. Het andere moment is hij bezig, binnen een consortium van partners, met het schrijven en begeleiden van subsidieaanvragen.

Jeroen heeft Bestuurskunde gestudeerd aan de universiteit van Tilburg en heeft hier ook zijn master Public Governance afgerond. Hierna is hij als adviseur aan de slag gegaan bij de gemeente Son en Breugel, binnen het sociaal domein. Een van zijn primaire taken was het subsidiebeleid en het herijken van dit beleid. Zodoende heeft Jeroen ervaring opgebouwd met het optimaliseren van subsidieprocessen en het opzetten van subsidiebeleid en subsidieregelingen. In zijn huidige werk komt dit goed van pas. Zodoende is Jeroen ook werkzaam voor overheidsorganisaties die subsidieregelingen willen uitvoeren of willen opzetten. Op de achtergrond zet Jeroen zich daarom ook in om het SubsidieVolgSysteem voor uitgaande subsidies verder te ontwikkelen.

Jeroen Dings B

Contact opnemen met Jeroen

Ik help je graag verder op weg om grenzen te verleggen.
Hiervoor kun je mij bereiken via: