Jan Joris Duisters A

Jan-Joris Duisters

Als consultant binnen Vindsubsidies is Jan-Joris werkzaam binnen het Team Publieke Sector-Zuid, voor onder meer gemeenten. In deze functie adviseert hij pro-actief over inkomende geldstromen en ondersteunt in het proces van subsidiemanagement. Daarnaast heeft Jan-Joris een expertise in de financiële verantwoording van subsidies (compliance). Competenties die hem typeren: Betrokken, Analytisch, Accuraat, Klant- en doelgericht, Communicatief sterk.

Jan-Joris werkt sinds 2022 voor Vindsubsidies. Daarvoor was hij ruim 11 jaar subsidieadviseur voor Trias Subsidieadviesbureau (overgenomen door Vindsubsidies). Hier was hij actief voor gemeenten, onderwijsinstellingen, bedrijven en maatschappelijke organisaties op het gebied van aanvragen en verantwoorden van subsidies. Ook is hij betrokken geweest bij de doorontwikkeling van het SubsidieVolgSysteem.

Jan-Joris heeft financial services management gestudeerd in Eindhoven. Door zijn brede interesses en werkervaring is Jan-Joris uitstekend in staat klantrelaties te onderhouden en hen te ondersteunen bij het aanvragen, maar zeker ook bij het verantwoorden van subsidies.

Jan Joris Duisters B

Contact opnemen met Jan-Joris

Ik help je graag verder op weg om grenzen te verleggen.
Hiervoor kun je mij bereiken via: