Jan Baake

Consultant

Jan Baake

Binnen de publieke sector heeft Jan als adviseur ervaring opgedaan bij verschillende organisaties. Hij heeft aan de Universiteit Twente zijn bachelor Bestuurskunde behaald en is vervolgens in Nijmegen aan de Radboud Universiteit afgestudeerd als bestuurskundige met een specialisatie in organisatie en management.

Advisering en procesbegeleiding op het gebied van beleid, innovatie en subsidies voor overheidsorganisaties

Na zijn studieperiode is Jan als financieel adviseur begonnen bij de gemeente Hengelo. Hier fungeerde hij als eerste aanspreekpunt voor vragen op het gebied van planning & control voor afdelingen in het sociale- en fysieke domein en hield hij zich bezig met het analyseren van risico’s, ontwikkelingen en wijzigingen in beleid op inhoudelijk- en financieel gebied. Hierna is Jan in dienst getreden bij Atlas Advies (in 2018 overgenomen door Vindsubsidies) als consultant waar hij zich bezighoudt met advisering en procesbegeleiding op het gebied van beleid, innovatie en subsidies voor overheidsorganisaties. Daarnaast was hij van 2018 tot 2020 als beleidsmedewerker werkzaam aan het Human Capital Agenda programma bij de Provincie Overijssel.

Vanaf 2020 is Jan, in opdracht van het Deventer Economisch Perspectief, kwartiermaker van het Ontwikkelfonds Cleantech Regio waarin hij in samenwerking met een breed scala aan regionale partijen werkt aan de inrichting, organisatie en ontwikkeling van het Ontwikkelfonds en het opstellen van bijbehorende Regio Deal aanvraag. Verder is Jan als procesbegeleider betrokken bij het Ontwikkelfonds Regio Zwolle om in samenwerking met het beleidsprogrammateam de herijking van de subsidieverordening in goede banen te leiden.

Jan Baake

Contact opnemen met Jan

Ik help je graag verder op weg om grenzen te verleggen.
Hiervoor kun je mij bereiken via:

Projecten

Detachering2dienstensubsidies
Overheid

Provincie Overijssel - Human Capital Agenda

Vindsubsidies voert het management uit van de Human Capital Agenda van de Provincie Overijssel.

Haarlem Bovenaf
Overheid

Gemeente Haarlem – Subsidiecoördinator & EU WISE

Detachering subsidiecoördinator en EU WISE dienstverlening.

Nedap N.V. - Doorlopende screening innovatieagenda

Volledige ondersteuning bij matchen innovatieagenda met actuele subsidieregelingen

Regelingen

Human Capital Agenda
Overheid

Human Capital Agenda

Elke provincie wil het verschil tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt verkleinen.

SLIM Regeling Leren
Ondernemers

SLIM subsidie

Subsidie ter stimulering Leren en Ontwikkelen van van medewerkers in het mkb.