Coen Vermeulen Goede Foto Bewerkt

Consultant

Coen Vermeulen

Coen is een ervaren consultant binnen Team Innovatie van Vindsubsidies. Vanuit die hoedanigheid houdt hij zich bezig met fiscale regelingen, waaronder WBSO, EIA, MIA, ISDE en SDE++. Tevens heeft Coen veel ervaring met andere nationale subsidieregelingen, waaronder MIT, EFRO, VIA en DEI+. Daarnaast is Coen gespecialiseerd in de internationaliseringsregeling DHI.

Coen ondersteunt bedrijven in heel Nederland met het herkennen van subsidiekansen, het aanvragen van subsidies en het begeleiden van deze subsidietrajecten, met name voor bedrijven die gericht zijn op internationaal-, innovatief- en/of duurzaam ondernemen. Als afgestudeerd jurist ligt zijn kracht in zijn schrijfvaardigheid, vindingrijkheid, scherpzinnigheid en tactisch handelen.

Voorheen werkte Coen ruim zes jaar als innovatieconsultant en subsidieadviseur voor Boonstoppel Subsidie Advies B.V. totdat het bedrijf in 2021 werd overgenomen door Vindsubsidies. Coen heeft HBO-Rechten gestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Coen Vermeulen Goede Foto Bewerkt

Contact opnemen met Coen

Ik help je graag verder op weg om grenzen te verleggen.
Hiervoor kun je mij bereiken via: