Annabel B

Consultant

Annabel Ebbing

Annabel is een consultant bij Vindsubsidies die ambieert klanten in onderzoek en biotech te helpen door middel van haar biomedische en conceptuele achtergrond. 

 

Nieuwsgierig naar innovatieve methoden en ideeën

 

Tijdens haar studie in Utrecht is Annabel vooral bezig geweest met het begrijpen en ontrafelen van complexe biologische mechanismen op zowel kleine als grote schaal – van cellulair, organisme tot populatie niveau. In deze richting heeft ze zich verder uitgediept tijdens haar PhD aan het Hubrecht Instituut, waarbij ze processen van cel migratie en neuronale ontwikkeling op (epi-)genetisch en moleculair niveau heeft onderzocht. Daarbij wakkerde al snel haar nieuwsgierigheid aan naar innovatieve methoden en ideeën. En juist door de focus te leggen op ondersteuning in subsidieaanvragen en projectontwikkeling hoopt ze een brede bijdrage te kunnen leveren aan innovatie binnen life science and health. Daarnaast ambieert ze haar kennis op gebied van life-cycle thinking breder toe te passen, van de gezondheidszorg, naar milieu, circulariteit, en energie.

 

Door haar betrokken, creatieve en analytische manier van werken is Annabel goed in staat klanten te ondersteunen in het realiseren en financieren van projecten en ideeën. ​

 

Annabel heeft Biologie gestuurd aan de Universiteit Utrecht en haar PhD belaad in Stem Cells and Developmental Biology. Voordat Annabel naar Vindsubsidies kwam, heeft zij gewerkt als consultant bij ttopstart, PhD Researcher bij het Hubrecht Instituut. Tijdens haar studieperiode heeft Annabel onderzoek verricht voor het Cancer Research UK (nu CRICK) in Londen.

Annabel B

Contact opnemen met Annabel

Ik help je graag verder op weg om grenzen te verleggen.
Hiervoor kun je mij bereiken via:

Regelingen

Horizon 2020 Subsidie
Ondernemers
Overheid

Horizon Europe

Hét kaderprogramma voor Onderzoek en Innovatie in Europa met een omvang van € 95 miljard.

Mkb Innovatiestimulering Topsectoren
Ondernemers

MIT

Tientallen miljoenen aan MIT-subsidie beschikbaar voor innovatie en samenwerking.

Zonmw Subsidieprogramma's
Ondernemers

ZonMW

ZonMW schakelt tussen de maatschappij en de wetenschap met subsidies voor zorginnovatie.

Web 3706562 1920
Ondernemers

EIC Accelerator

Ondersteuning om een innovatie naar de internationale markt te brengen