Screening EU-thema’s met beleidsspeerpunten van gemeentelijke of provinciale organisatie

Wij koppelen verschillende beleidsdoelen van een Europese regeling direct met de beleidsthema’s van jouw gemeente.

Invulling voorbeeld screening 1 

De EU Green Deal is de routekaart met een hele reeks aan maatregelen om Europa voor 2050 klimaatneutraal te maken. Hier worden ook financieringsprogramma’s aan gekoppeld. In de EU Green Deal zijn meerdere doelen opgenomen op het gebied van duurzaamheid, energietransitie en klimaat.

Wij gaan op zoek naar de schakel tussen de EU Green Deal en regionale en/of lokale vraagstukken rondom klimaat en energie. Zodat jouw gemeente, wanneer de financieringsprogramma’s worden gepubliceerd, goed is voorbereid en weet op welke gelden aanspraak kan worden gemaakt.

Invulling voorbeeld screening 2 

In de nieuwe EU-programma’s rond het thema digitalisering zien we dat de Europese Commissie projecten en ontwikkelingen zoekt die gaan over het versterken van digitale vaardigheden, de inzet op kunstmatige intelligentie en big data, het vergroten van de online dienstverlening van de overheid en digitale oplossingen voor de transformatie van dorpen, steden en regio’s.

Hoe sluiten deze doelen aan bij de gemeentelijke en/of provincie digitale ambities?

Verkenning eigen (Europese) ambities 

Wij leveren een overzichtelijke tabel op waarin een verkenning is gemaakt van de eigen beleidsambities en die worden gekoppeld aan de Europese subsidiekansen op de korte en lange termijn. Er kan een werksessie worden ingepland als onderdeel van deze screening.

Fixed fee: € 5.000

Meer weten over de screening van EU-thema's? 

Contact over kansen voor overheden binnen het MFK 2021-2027, onze EU WISE aanpak of een van de afzonderlijke diensten die wij aanbieden? Wanneer je jouw gegevens achterlaat neemt een van onze EU-overheidsconsultants zo snel mogelijk contact op.


 


Bel ons:
088-2020400


Stuur een e-mail:
tessa.deboer@vindsubsidies.nl


Of volg ons: 

facebook vindsubsidies   linkedin vindsubsidies    twitter vindsubsidies

naar boven

Vindsubsidies

Brengt vooruitgang een stapje dichterbij