Partner search en opbouwen consortia

Partner search en opbouwen consortia

Om een succesvol samenwerkingsproject te realiseren binnen regionaal of Europees verband, is de opbouw van een sterk samenwerkingsverband cruciaal. Het gaat erom partners te vinden die meerwaarde leveren aan de verwachte projectresultaten en complementair zijn aan elkaar (overheden, kennisinstellingen en bedrijven).

Daarbij is het uitgangspunt dat alle partners een duurzame samenwerkingsrelatie met elkaar willen aangaan, waarbij de intentie is dat na het succesvol afronden van het project alle partners blijvend willen investeren in de verkregen uitkomsten.  

 

 

Het is niet altijd makkelijk om de juiste partners te vinden. Wij helpen organisaties in deze zoektocht. Daarvoor kunnen zij, naast het eigen netwerk, gebruik maken van ons netwerk: wij hebben een uitgebreid regionaal, nationaal en internationaal netwerk in verschillende sectoren waarmee wij verschillende samenwerkingsverbanden kunnen versterken.

Menukaart Partner search en opbouwen consortia:

> Partner search
> Netwerkanalyse
> Uitbouw internationaal netwerk

a

> Partner search

Voor het uitbreiden van een regionaal, nationaal of Europees netwerk kijken wij eerst binnen ons eigen netwerk welke partners van meerwaarde kunnen zijn voor het op te zetten projectconsortium. Ook wordt hierbij gebruik gemaakt van de verschillende partner search mogelijkheden die de verschillende subsidieprogramma’s zelf aanbieden.

> Netwerkanalyse

Wanneer een organisatie haar eigen netwerk(kansen) niet optimaal in beeld heeft, kunnen wij in kaart brengen welke partners in de regio actief zijn en welke rol en kennis of ervaring zij kunnen inbrengen binnen het op te zetten projectconsortium.

 

> Uitbouw internationaal netwerk 

Wij ondersteunen bij het uitbreiden van het internationale netwerk, op organisatieniveau. Wij maken hiervoor gebruik van ons eigen uitgebreide internationale netwerk. Wanneer een organisatie haar eigen netwerk(kansen) niet optimaal in beeld heeft, kunnen wij in kaart brengen welke partners in de regio actief zijn en welke rol en kennis of ervaring zij kunnen inbrengen binnen het op te zetten projectconsortium.

Meer weten over Partner search en opbouwen consortia? 

Contact over kansen voor overheden binnen het MFK 2021-2027, onze EU WISE aanpak of een van de afzonderlijke diensten die wij aanbieden? Wanneer je jouw gegevens achterlaat neemt een van onze EU-overheidsconsultants zo snel mogelijk contact op.


 


Bel ons:
088-2020400


Stuur een e-mail:
tessa.deboer@vindsubsidies.nl


Of volg ons: 

facebook vindsubsidies   linkedin vindsubsidies    twitter vindsubsidies

naar boven

Vindsubsidies

Brengt vooruitgang een stapje dichterbij