Herken jij je in één of meerdere van de onderstaande punten?

Dan ben je niet de enige. In de afgelopen jaren zijn veel bedrijven overgestapt. Wij delen graag hoe een overstap werkt.

Cursor Hand 1

Je hebt het gevoel dat je subsidie misloopt

En daardoor ook inkomsten als bedrijf misloopt.

Check Double 1

Het subsidieproces efficiënter kan worden ingericht

Waardoor je meer tijd en voordeel kan winnen

Business Deal Handshake 1

Je huidige leverancier niet beschikt over alle benodigde kennis

Waardoor niet alle subsidiekansen worden benut

Business Climb Top

Je problemen krijgt met het goedkeuren van je aanvraag

En dat wil je te allen tijden voorkomen

MG 5599

Bel de overstapservice van Vindsubsidies

Wij zijn bereikbaar op de volgende tijden:

Werkdagen: 08:30 - 17:00

088-2020400

Hoe werkt het?

In vier stappen zorgen wij dat jouw organisatie zich geen zorgen hoeft te maken over het subsidieproces. 

MG 5698

Stap 1

Neem contact met ons op per telefoon of e-mail

MG 6912

Stap 2

Je ontvangt een gratis WBSO-screening

MG 6970

Stap 3

Wij begeleiden je voor een goede overdracht

MG 5578

Stap 4

Jij profiteert voortaan van de aantrekkelijke voorwaarden

MG 5619

Deze klanten gingen je voor

OPTIMAAL GEBRUIK VAN DE WBSO – NERDS & COMPANY

De innovativiteit van veel IT-bedrijven zit in kleinere projecten. Het aanvragen van subsidie voor een project van geringe omvang is vaak niet rendabel, of is zelfs onmogelijk. Ook Nerds & Company liep hier in het verleden tegen aan.

Vindsubsidies vond de oplossing in het vinden van een gemene deler binnen de afzonderlijke projecten en innovatieve ontwikkelingen. Hierdoor heeft Nerds & Company de WBSO optimaal kunnen benutten en een groot subsidiebedrag binnengehaald. Tim Klein Robbenhaar van Nerds & Company over de samenwerking met Vindsubsidies: ,,Vindsubsidies begrijpt mijn onderneming en type klanten goed. De consultants dachten buiten de kaders. Juist om voor ons het meeste uit deze kaders te kunnen halen.’’

MG 5690

Deze klanten gingen je voor

ER IS MEER DAN WBSO – FRESH APPLE

WBSO is vaak de eerste subsidie waar bedrijven aan denken en gebruik van maken wanneer zij investeren in R&D. Maar er zijn natuurlijk veel meer aantrekkelijke subsidies en fiscale regelingen waarvan je als bedrijf kunt profiteren.

Dat ondervond ook Fresh Apple, die na de WBSO samen met Vindsubsidies succesvol de regeling MKB Innovatie Stimulering (MIT) Haalbaarheid en MIT R&D aan heeft gevraagd. Als IT-bedrijf vraagt Fresh Apple subsidie aan voor innovatieve ontwikkeling die het bedrijf zelf uitvoert maar ook voor projecten van klanten, die Fresh Apple met de subsidie kunnen betalen.

MG 5613

Deze klanten gingen je voor

DE ONLINE TOOL VOOR INZICHT IN DE ACTUELE STATUS VAN AL JE PROJECTEN – IFF EN TWILMIJ B.V.

Inzicht in de status van alle WBSO-projecten voor optimaal projectmanagement. Dat wil iedere innovatieve ondernemer. Daarom hebben wij voor onze klanten de online administratietool Grant Manager ontwikkeld. Reden voor International Flavors & Fragrances (IFF), wereldwijde producent van geur- en smaakstoffen en Twilmij B.V., producent van premixen en melkvervangers voor de diervoederindustrie om voor Vindsubsidies te kiezen. Hun R&D-medewerkers houden zelf online alle kosten en uren van de WBSO-projecten bij.

De projectmanagers beschikken zo altijd over de actuele status van de lopende projecten. Zij kunnen deze in één oogopslag inzien op een overzichtelijk dashboard en komen zo nooit meer voor onaangename verrassingen te staan. Deze bedrijven zijn blij met deze optimale controle over alle WBSO-projecten zonder dat dit extra tijd of geld kost.

Job

Graag help ik je verder

Als consultant help ik dagelijks vele bedrijven in de soms ingewikkelde wereld van subsidies. Vanuit mijn verleden ken ik niet alleen de subsidiewereld, maar ook ondernemerstaal kent voor mij geen geheimen. Ik adviseer je graag in dit proces.