Viriciti Heliox Webinar

Aanzienlijke subsidiebijdrage voor loon- en materiaalkosten

Voor een tiental innovatieprojecten werd voor het IT-bedrijf een aanzienlijke subsidiebijdrage voor loon- en materiaalkosten gevonden.

Nerds & Company is een jong bedrijf met zeer vernieuwende ideeën en projecten. Het softwarebedrijf combineert techniek en creativiteit en werkt voor grote opdrachtgevers zoals Asito en Vredestein.

Viriciti DSC06180 1024X683

De uitdaging

Subsidie voor meerdere kleine innovatieprojecten

Onze IT-consultants merken dat vooral IT-bedrijven vaak meerdere kleinere projecten uitvoeren, die op zich zelf te klein zijn voor een subsidie. Hierdoor kunnen zij bijvoorbeeld geen gebruik maken van de WBSO, terwijl zij wel investeren in innovatie en ontwikkeling. Voor het innovatieve softwarebedrijf Nerds & Company werd een oplossing bedacht.

217615 Viriciti Electric Vehicle Monitoring 9E430d Large 1468397147

De oplossing

Zoeken naar gemene deler in projecten

De oplossing is dat we de verschillende kleinere innovatieve ontwikkelingen niet afzonderlijk benaderen, maar hebben gezocht naar de gemene deler.

Nerds & Company heeft dankzij deze aanpak een aanzienlijke subsidiebijdrage ontvangen voor de loon- en materiaalkosten van een tiental projecten.

332653 U OV De Uithof 2 B6412d Large 1569510766

Onze bijdrage

De rol van Vindsubsidies

Tim Klein Robbenhaar van Nerds & Company over de samenwerking met Vindsubsidies: ,,Vindsubsidies begrijpt mijn onderneming en type klanten goed. De consultants dachten buiten de kaders.

Juist om voor ons het meeste uit deze kaders te kunnen halen. De samenwerking liep vanaf moment één erg prettig. Daarnaast werd ik, na het nodige doorvragen, compleet ontzorgd in de uitvoering.’’

In de voetsporen van Nerds & Company treden?

Met Vindsubsidies ben je op weg naar een scorende subsidieaanvraag en een helder, overzichtelijk subsidietraject. Naar groei en naar innovatie.

Houd spam tegen