Metropool Regio Amsterdam

Ontwikkelen van een MRA EU aanpak

In opdracht van de Amsterdam Economic Board en zeven MRA gemeenten heeft Vindsubsidies ondersteund bij het ontwikkelen van een MRA EU aanpak. De ontwikkelde MRA EU aanpak heeft geresulteerd in: 

  • Een verhoogde kennis over en begrip van EU programma’s bij de deelnemende MRA partners waardoor zij beter een vertaalslag kunnen maken van eigen ideeën naar EU projecten. 
  • Het ontwikkelen van projectideeën tot concrete aanvragen binnen Europese subsidieprogramma’s, waarbij Vindsubsidies verantwoordelijk was voor de advisering, coördinatie van het proces en subsidie-technische ondersteuning.  

Een concreet resultaat van ontwikkelde werkwijze is de Interreg NSR aanvraag voor het project EMPOWER 2.0 voor de Gemeente Zaanstad.

Betrokken expertises

Internationaliseringexpertisesubsidies
Entrepreneurs
Government

European funding

Look for cooperation beyond national borders. Find out what's involved.

Energieexpertisesubsidies
Government
Entrepreneurs

Energy & Circular

We are facing a major challenge. Circular economy as a driver for new business models.

In de voetsporen van Metropoolregio Amsterdam treden?

Wij ondersteunen innovatieve bedrijven bij het vinden en aanvragen van subsidies en fiscale regelingen. Verlaag zo de kosten van je innovatieproject of duurzame investering.

Nieuwsgierig hoe subsidies jou verder kunnen helpen?
Wij praten je bij.

We helpen je om subsidieprojecten zo succesvol en soepel mogelijk te laten verlopen. Hiervoor kun je gebruikmaken van oplossingen om zelfstandig aan de slag te gaan of expertise en kennis inschakelen van onze consultants voor maximaal resultaat.

Je kunt hiervoor het contactformulier gebruiken, een e-mail sturen naar info@vindsubsidies.nl of telefonisch contact opnemen via 088-2020400.  

Volg ons ook op: 

/media/j3ydyg1p/twitter-icon.svg  /media/ammnkxsl/facebook-icon.svg  /media/3mgove53/linkedin-icon.svg

Houd spam tegen