Van Keulen Interieurbouw Logo

Voorbeeldfunctie op het gebied van duurzaam produceren

Het project bij Van Keulen Interieurbouw is gericht op het verminderen van het energiegebruik, het verbeteren van de werkomstandigheden in productiehal, het creëren van een toekomstbestendige oplossing en het vervullen van een voorbeeldfunctie op het gebied van duurzaam produceren. 

De subsidie vanuit de regeling Hernieuwsbare energie Overijssel is aangevraagd voor het leveren en monteren van nieuwe dakisolatie voor bedrijfshal nr.2 te Nijverdal. Het beoogde effect van dit project is een vermeden primair energieverbruik van 3.276,71 GJ per jaar, zijnde 49.150,72 GJ over een periode van 15 jaar.  

Hoogwaardige Interieuroplossingen Subsidie

Rol van Vindsubsidies

  • Aandragen subsidiekans

  • Ontwikkelen van de aanvraag

  • Voeren van een bezwaarprocedure In de voetsporen van Van Keulen Interieurbouw treden?

Wij ondersteunen innovatieve bedrijven bij het vinden en aanvragen van subsidies en fiscale regelingen. Verlaag zo de kosten van je innovatieproject of duurzame investering.

Nieuwsgierig hoe subsidies jou verder kunnen helpen?
Wij praten je bij.

We helpen je om subsidieprojecten zo succesvol en soepel mogelijk te laten verlopen. Hiervoor kun je gebruikmaken van oplossingen om zelfstandig aan de slag te gaan of expertise en kennis inschakelen van onze consultants voor maximaal resultaat.

Je kunt hiervoor het contactformulier gebruiken, een e-mail sturen naar info@vindsubsidies.nl of telefonisch contact opnemen via 088-2020400.  

Volg ons ook op: 

/media/j3ydyg1p/twitter-icon.svg  /media/ammnkxsl/facebook-icon.svg  /media/3mgove53/linkedin-icon.svg

Houd spam tegen