Viriciti Heliox Webinar

Volledige screening Energie Investeringsaftrek (EIA) resulteert in succesvolle subsidieaanvragen

Vindsubsidies heeft de investeringslijst gescreend op alle duurzame investeringen en bekeken of deze in aanmerking komen voor een fiscale regeling of subsidie.

Ekro is onderdeel van de Van Drie Groep, wereldmarktleider in kalfsvlees. Het bedrijf maakte voor de investeringen in de vernieuwbouw onder meer gebruik van de Energie Investeringsaftrek (EIA).

Viriciti DSC06180 1024X683

De uitdaging

Verduurzaming tijdens vernieuwbouw duurzame slachterij

Voor de vernieuwbouw van een duurzame en moderne slachterij moesten diverse investeringen worden gedaan. Zowel in het pand als op het gebied van nieuwe machines en koelsystemen heeft het bedrijf gekozen voor energievriendelijke en duurzame bouwmaterialen en machines.

217615 Viriciti Electric Vehicle Monitoring 9E430d Large 1468397147

De oplossing

Vinden van beschikbare subsidie voor realiseren duurzame slachterij

Vindsubsidies heeft de investeringslijst gescreend op alle duurzame investeringen en bekeken of deze in aanmerking komen voor een fiscale regeling of subsidie. Nadat deze zijn gepresenteerd aan Ekro, is er een keuze gemaakt en zijn de subsidies aangevraagd.

Vindsubsidies heeft het bedrijf ook begeleid bij de afwikkeling van de subsidies en verantwoording aan de subsidieverstrekker.

332653 U OV De Uithof 2 B6412d Large 1569510766

Onze bijdrage

‘Trots op het behaalde eindresultaat’

“Vindsubsidies heeft met ons gekeken naar een optimale benutting van innovatiesubsidies en duurzaamheidssubsidies bij onze grootschalige vernieuwbouw.

Vindsubsidies heeft in het voortraject de subsidieverstrekker actief betrokken waardoor het proces goed is verlopen. Alle partijen kunnen trots zijn op het eindresultaat”, aldus Vincent Geven, manager operationele zaken Ekro.

In de voetsporen van Ekro, VanDrieGroep treden?

Met Vindsubsidies ben je op weg naar een scorende subsidieaanvraag en een helder, overzichtelijk subsidietraject. Naar groei en naar innovatie.

Houd spam tegen