Oost NL Logo

Ondersteuning bij duurzame projecten

Vindsubsidies ondersteunt regionale ontwikkelingsmaatschappij Oost NL met het opstellen van aanvragen voor Europese programma’s, waaronder Eurostars en LIFE Environment 2020.

De projecten richting zich op duurzaamheid waarbij de LIFE aanvraag betrekking heeft op het onderzoeken en demonstreren van de haalbaarheid van het gebruik van plastic recyclaat in diverse productieprocessen.  

Presenteren Screening Subsidies

Rol van Vindsubsidies

De door Vindsubsidies uitgevoerde werkzaamheden betreffen de ontwikkeling van de aanvragen, contact voeren met projectpartners en subsidieverstrekker en het indienen van het voorstel via het E-portaal van LIFE. 

 

 

 

Betrokken expertises

Internationaliseringexpertisesubsidies
Entrepreneurs
Government

European funding

Look for cooperation beyond national borders. Find out what's involved.

In de voetsporen van Oost NL treden?

Wij ondersteunen innovatieve bedrijven bij het vinden en aanvragen van subsidies en fiscale regelingen. Verlaag zo de kosten van je innovatieproject of duurzame investering.

Nieuwsgierig hoe subsidies jou verder kunnen helpen?
Wij praten je bij.

We helpen je om subsidieprojecten zo succesvol en soepel mogelijk te laten verlopen. Hiervoor kun je gebruikmaken van oplossingen om zelfstandig aan de slag te gaan of expertise en kennis inschakelen van onze consultants voor maximaal resultaat.

Je kunt hiervoor het contactformulier gebruiken, een e-mail sturen naar info@vindsubsidies.nl of telefonisch contact opnemen via 088-2020400.  

Volg ons ook op: 

/media/j3ydyg1p/twitter-icon.svg  /media/ammnkxsl/facebook-icon.svg  /media/3mgove53/linkedin-icon.svg