(Senior) Marketing Operations Executive

(Senior) Marketing Operations Executive

Wij zijn op zoek naar een (senior) Marketing Operations Executive. In deze rol ben je verantwoordelijk voor de planning en uitvoering van de marketing activiteiten die ondersteunen bij de strategie en doelen van het bedrijf. Je bent onderdeel van het Idox marketing team en het is mogelijk dat je marketing activiteiten uitvoert voor Idox, maar je gaat voornamelijk aan de slag voor Vindsubsidies in Nederland.

Je werkt samen met marketing collega’s en een marketing manager gevestigd in Engeland om de marketing plannen en activiteiten in Nederland uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor het leveren van alle mogelijke marketingactiviteiten in de marketing mix zoals events, online, communicatie, documentatie, design, onderzoek, social media etc.

Je bent in staat om de strategische doelen van het bedrijf te begrijpen en je kunt campagnes, thema’s, proposities en communicatie ontwikkelen die deze doelen ondersteunen en passend zijn bij de betreffende doelgroepen.

Concreet zoeken wij een collega:

  • met minimaal drie jaar werkervaring in een vergelijkbare functie in een B2B omgeving
  • uitgebreide kennis en vaardigheden heeft met Microsoft Office en social media zoals Google Adwords, Linkedin, Twitter etc.
  • met ervaring in het werken met Marketing Automation software zoals Act-On en ervaring met het gebruik van Adobe inDesign
  • die doelgroep campagnes en events kan opzetten en binnen gestelde deadlines kan finishen
  • die goed zelfstandig kan werken, maar ook kan samenwerken binnen verschillende teams
  • met een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • die in bezit is van een rijbewijs B
  • die 32-40 uur wil werken
  • die eventueel affiniteit heeft met subsidies
  •  

Wie zijn wij?

Subsidies maken innovaties en projecten mogelijk, ze helpen organisaties vooruit. Wij vinden dat vooruitgang een kans verdient en helpen ondernemers graag grenzen te verleggen door subsidies te vinden die matchen met de ambities en doelen van hun bedrijf.

Vindsubsidies is een groot onafhankelijk adviesbureau, onderdeel van Idox, dat een totaalpakket aan diensten en producten heeft op het gebied van subsidies, waaronder de grootste subsidiedatabase in Europa, consultancy en een uniek online platform voor het managen van subsidieprojecten. Met al onze diensten en producten ondersteunen wij organisaties bij het vinden van een passende financiering voor hun onderzoek of project. Dat doen we al meer dan twintig jaar met veel succes waardoor we een belangrijke speler zijn in markt.

Wat bieden wij jou?
Wij bieden jou een uitdagende job in een inspirerende omgeving met veel ervaren maar ook veel jonge collega’s. Je krijgt de ruimte en vrijheid om projecten te initiëren die bijdragen aan de groei van onze organisatie. Uiteraard voorzien wij je van alle faciliteiten om flexibel te kunnen werken vanuit een van onze kantoren in Utrecht, Goor of vanuit huis. En bieden een marktconform salaris.

Solliciteren?
Mail dan je CV met motivatie naar
henk.heerink@vindsubsidies.nl