SCI-oproep voor professionalisering van de ontwerppraktijk

pexels-francisco-valerio-trujillo-1824392.jpg

SCI-oproep voor professionalisering van de ontwerppraktijk

Het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie (SCI) heeft de 'Open Oproep Professionalisering ontwerppraktijk #7 (in co/post-covid-19-tijd)' geopend voor het indienen van aanvragen.

Met de oproep geeft het fonds een extra impuls aan de praktijkverdieping en professionalisering van ontwerpers en ontwerpstudio's binnen de vakgebieden vormgeving, architectuur en digitale cultuur in de co/post covid-19-tijd.

Ontwerpers en studio's kunnen tot en met 17 november 2020 voorstellen indienen voor het ontwikkelen van een onderscheidende strategie om tot een toekomstbestendige praktijk in de co/post covid-19-tijd te komen.

De maximumbijdrage bedraagt € 7500 per project. Het fonds beoogt maximaal 27 projecten te ondersteunen. Er kan niet worden aangevraagd voor reguliere bedrijfskosten, zoals huur van een studio, kantoorkosten, de ontwikkeling van een huisstijl en website, het inwinnen van juridisch advies of voor de doorontwikkeling van een bestaand ontwerp.

Kijk voor meer informatie op:
https://stimuleringsfonds.nl/nl/actueel/nieuws/open_oproep_professionalisering_ontwerppraktijk_7_in_co_post_covid_19_tijd/

Gepubliceerd op 16-10-2020