Koninklijke OnderhoudNL en Vindsubsidies openen subsidieportal

onderhoudnl.jpg (1)

Koninklijke OnderhoudNL en Vindsubsidies openen subsidieportal

Koninklijke OnderhoudNL en Vindsubsidies hebben een subsidieportal geopend voor de leden van OnderhoudNL. Koninklijke OnderhoudNL is met ruim 2.200 aangesloten bedrijven Nederlands grootste ondernemersorganisatie van specialisten in totaal vastgoedonderhoud, renovatie, restauratie, isolatie, schilderen, beglazing en industriële metaalconservering.

De portal biedt de aangesloten bedrijven inzicht in subsidiemogelijkheden voor onder meer innovatie, duurzame investeringen, samenwerking en scholing. Leden van de Koninklijke OnderhoudNL hoeven zich slechts eenmalig te registreren en zoeken daarna gratis naar subsidieregelingen op regionaal, landelijk en Europees niveau.

Vindsubsidies ondersteunt de bedrijven bij het aanvragen en benutten van de subsidies. Beide organisaties verwachten dat door de samenwerking meer ondernemers de subsidie kunnen ontvangen waar zij recht op hebben. Ondanks dat Nederland vele regelingen kent voor innovatieve en duurzame ondernemers, weten nog maar weinig bedrijven de weg naar overheidsgeld te vinden. De subsidieportal brengt deze nu voor de leden van OnderhoudNL in beeld, waarna zij, eventueel met ondersteuning van Vindsubsidies, ook een aanvraag kunnen indienen.

De subsidieportals van Vindsubsidies zijn te vinden op websites van overheidsorganisaties en brancheverenigingen. Meer weten over de portal op de website van OnderhoudNL of andere subsidieloketten?

Bekijk hier de video van directeur van OnderhoudNL Okke Spruijt over de portal. 

 

Gepubliceerd op 18-04-2019