ProjectNet ZonMW of MijnZonMW?

Afhankelijk van jouw aanvraag kan het verschillen of je ProjectNet ZonMW of MijnZonMW moet gebruiken voor jouw ZonMW aanvraag. Dit komt door de overgang in systemen. Onze specialisten weten precies wanneer Projectnet ZonMW of MijnZonMW voor de ZonMW aanvraag gebruikt moet worden. Zo kun jij ervan uitgaan dat dit proces vlekkeloos zal verlopen. Of het nu via ProjectNet ZonMW of via MijnZonMW gaat, wij helpen je er doorheen.

Voorwaarden voor projecten binnen zorgonderzoek en zorgverlening voor de aanvraag van ZonMW subsidie

Elke partij die zich bezighoudt met zorgonderzoek en zorgverlening en een project heeft dat past binnen een van de verschillende programma’s kan ZonMW subsidie aanvragen. De voorwaarden verschillen per programma. Een samenwerking tussen verschillende (kennis)partijen heeft in veel gevallen de voorkeur. Daarnaast is het toepassen van onderzoeksresultaten in de praktijk (kennisbenutting) erg belangrijk. Heb je twijfels of je de ZonMW subsidie zelf kan aanvragen? Wij kunnen je helpen.

Hoe helpen wij met de aanvraag?

Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring met het aanvragen van subsidies en fiscale regelingen voor ondernemers, onderwijs en overheid. Vindsubsidies heeft specialisten in huis op het gebied van alle (fiscale) regelingen waaronder ook de ZonMW. Wij helpen jou dan ook graag bij jouw aanvraag.

ZonMW aanvragen kan het hele jaar door, afhankelijk van de actuele openstellingen.

  • Beoordelen of jullie project voor zorgonderzoek of zorgverlening in aanmerking komt.
  • Wanneer dit het geval is, bieden wij ondersteuning bij het schrijven en indienen van de aanvraag.
  • De aanvraag op tijd en volgens de laatste subsidiewetgeving en voorwaarden indienen.
  • Als contactpersoon optreden richting ZonMW.
  • Het inrichten van de projectadministratie en het bieden van ondersteuning bij het bijhouden van de subsidieadministratie.

Wat betaal je aan Vindsubsidies wanneer wij kunnen helpen?

Vindsubsidies werkt zowel op basis van uren x tarief als op basis van no cure, no pay. Dit laatste betekent dat je ons pas betaalt wanneer je ook zelf subsidie hebt ontvangen. In een persoonlijk gesprek leggen we je graag meer uit over de fee.

Een team van specialisten staat voor je klaar

Anderen bekeken ook:

MJOP SEEH

Alle energiebesparende maatregelen voor je gebouwen gebundeld in een plan, dat is wel zo efficiënt!