WBSO ICT

Net als andere ondernemers kunnen ook innovatieve ICT ondernemers WBSO aanvragen. Zij vragen de subsidie aan voor de ontwikkeling van technisch nieuwe programmatuur.

Wanneer is er sprake van technische ICT ontwikkeling?

Subsidieverstrekker RVO beoordeelt of er technisch nieuwe programmatuur wordt ontwikkeld of wanneer een programmeur technische knelpunten oplost met behulp van een nieuwe code in een formele programmeertaal.

Welke uren komen in aanmerking voor WBSO?

De uren die de programmeur maakt voor het ontwikkelen van een nieuwe code kunnen in aanmerking komen voor WBSO ICT. Wanneer een bedrijf een externe partij inhuurt om een ontwerp van een applicatie om te zetten naar software, kan deze dus zelf geen WBSO ICT aanvragen, maar de externe partij wel.

Wanneer is een ontwikkeling technisch nieuw?

Technisch nieuw, betekent binnen de WBSO dat de ontwikkeling nieuw moet zijn binnen de eigen organisatie. Er hoeft dus niet sprake te zijn van een baanbrekende innovatie.

Meer weten over de WBSO aanvragen?


Meer informatie over WBSO voor ICT?

Vindsubsidies heeft met acht ICT adviseurs het grootste gespecialiseerde IT subsidieteam binnen Nederland. Zij helpen je graag de WBSO optimaal te benutten voor al je ontwikkelprojecten. Ook zetten ze een roadmap met je uit om in de toekomst wellicht ook andere subsidies te benutten.


Teamleider ICT Andries Wieringa helpt je graag verder
info@vindsubsidies.nl | 088-2020400

Anderen bekeken ook:

naar boven

Vindsubsidies

Brengt vooruitgang een stapje dichterbij