MIT SNN

Wanneer je als ondernemer in Noord-Nederland bezig bent met innovatie en samenwerking kun je bij het Samenwerkingsverband Noord-Nederland, SNN, subsidie aanvragen vanuit de MIT regeling.

Wat is SNN?

SNN staat voor Samenwerkingsverband Noord-Nederland en richt zich op een gezond ondernemersklimaat voor de provincies Drenthe, Groningen en Friesland. SNN verstrekt subsidies en bemiddelt ook bij het aanvragen van nationale en Europese subsidies.

MIT aanvragen bij SNN

Een van de subsidies die je als ondernemer uit een van de drie noordelijke provincies kunt aanvragen bij SNN en de regeling Mkb Innovatiestimulering Topsectoren (MIT).

Wanneer kun je MIT-subsidie aanvragen bij SNN?

Wanneer je bezig bent met een onderzoek naar de haalbaarheid van je innovatie of wanneer je een R&D Samenwerkingsproject start met een of meerdere partners binnen een of meerdere topsectoren. Als aanvragende partij ben je gevestigd in een van de drie noordelijke provincies.

De voorwaarden van een MIT project in Noord-Nederland

De voorwaarden van een MIT project in Drenthe, Groningen of Friesland zijn niet anders dan de voorwaarden die gelden voor het landelijke MIT-programma.

Hoe kan Vindsubsidies ondersteunen?

Vindsubsidies is een onafhankelijk subsidieadviesbureau dat subsidies op regionaal, landelijk en Europees niveau aanvraagt en begeleid. Wij ondersteunen ondernemers in heel Nederland. Ook hebben wij goede contacten met SNN.

Meer weten over de MIT in 2020?

Interesse in onze dienstverlening op subsidiegebied? Wij hebben adviseurs met kennis van het ondernemersklimaat in Noord-Nederland. Wij bekijken graag wat wij voor je kunnen doen. Via het onderstaande formulier kun je geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.


 

M IT

MIT Consultant Tim Lage Venterink helpt je graag verder

info@vindsubsidies.nl | 088-2020400

Anderen bekeken ook:

naar boven

Vindsubsidies

Brengt vooruitgang een stapje dichterbij